Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Campagne Boeren houden van koeien meest misleidend, Wakker Dier: ‘Sector moet eerlijke verhaal vertellen’

Boeren houden van koeien is verkozen tot de de meest misleidende campagne, en is door Wakker Dier uitgeroepen tot Liegebeest 2022. De campagne van het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt kreeg 63 procent van de stemmen.

31 reacties

 • Arend van Faassen

  3 maanden geleden
  L. Schoorlemmer kunt u misschien iets duidelijker zijn. Ik heb het nl niet over dieet, ongeboren leven of mensen op leeftijd gehad.
 • L Schoorlemmer

  3 maanden geleden
  Arend van Faassen. Richt u zich tot een diëtiste. Daarna praten we verder. We praten dan van ongeboren kind tot mensen op leeftijd.
 • Arend van Faassen

  3 maanden geleden
  Boeren...laat me niet lachen. Een activistische organisatie. Niks meer en niks minder. Geld ontvangen van onze eigen overheid en bij diezelfde overheid aan tafel zitten. Ik daag jullie allen uit om eens een jaartje met bv wakker dier mee te lopen. Alle seizoenen, zodat je min of meer weet waarover je praat. De ogen zullen je opengaan en het respect zal terugkomen. Zuivel en vlees zijn echt niet essentieel. De meest hoogwaardige eiwitten/aminozuren Onmisbaar??? Word eens wakker...boerenverstand!!
 • L Schoorlemmer

  3 maanden geleden
  Wakker dier...laat me niet lachen. Een activistische organisatie. Niks meer en niks minder. Geld ontvangen van onze eigen overheid en bij diezelfde overheid aan tafel zitten. Ik daag jullie allen uit om eens een jaartje met de boer mee te lopen. Alle seizoenen, zodat je min of meer weet waarover je praat. De ogen zullen je opengaan en het respect zal terugkomen. Zuivel en vlees zijn essentieel. De meest hoogwaardige eiwitten/aminozuren. Onmisbaar!!! Word eens wakker...wakker dier!!!
 • jan vissenberg

  3 maanden geleden
  Wat lees ik hier veel extreme boer gezinde reacties. Het lijken wel imitators van Trump. Zwaar gesubsidieerde linkse activisten? Het zijn de boeren die al jaren zwaar gesubsidieerd worden. En daarvoor tonen totaal geen dankbaarheid. Stop de waanzin van de boeren.