De fabriek van Hak in Giessen.
Volledig scherm
PREMIUM
De fabriek van Hak in Giessen. © archieffoto Cor de Kock

De groenten uit de potjes van Hak worden 100 procent biologisch: ‘Het moet, de grond raakt uitgeput’

Rode bieten, boerenkool, sperziebonen of rabarber. Wat er ook op het menu staat, alle groenten en peulvruchten van Hak die in Nederland worden geteeld zijn binnen nu en vijf jaar gegarandeerd biologisch.

  1. Bij dit restaurant in Deventer klapt de persoonlijkheid van het bord
    PREMIUM
    Recensie

    Bij dit restaurant in Deventer klapt de persoon­lijk­heid van het bord

    Eten wat de pot schaft, dat is het principe van restaurant Carotte in Deventer. En in die pot spelen seizoensgebonden groenten, die het liefst uit de buurt worden gehaald, de hoofdrol. Smaken komen daarentegen uit de gehele wereld. En mensen die écht niet zonder vlees of vis kunnen, hoeven niet te treuren.
    Steenwijkerland, Zutphen, Lochem, Hardenberg, Raalte, Zwolle, Dronten, Zwartewaterland, Staphorst, Apeldoorn, Brummen, Zeewolde, Hattem, Olst-Wijhe, Dalfsen, Harderwijk, Nunspeet, Voorst, Meppel, Heerde, Rijssen-Holten, Deventer, Berkelland, Epe, Elburg, Noordoostpolder, Urk, Nijkerk, Ermelo, Bronckhorst, Ommen, Putten, Kampen, Oldebroek, Lelystad