Shody Careman
Volledig scherm
© Shody Careman

De Indische keuken is hot: deze boeken doen watertanden

Koken & etenAan de vooravond van de Kookboekenweek watertandt Ronald Giphart zich een weg door de beste Indonesische receptenbijbels.

  1. De Bonte Os in Kampen leeft en bruist als een Amsterdamse kroeg en verrast qua eten
    PREMIUM
    Over de Tong

    De Bonte Os in Kampen leeft en bruist als een Amsterdam­se kroeg en verrast qua eten

    Eén eetcafé, twee Michels. In Amsterdamse stijl vanwege de roots van de ene Michel, maar dan wel in de woonplaats van de andere Michel, Kampen. En o ja, ze wilden het ook simpel houden. Dat was het plan voor De Bonte Os in 2013. Bijna tien jaar later zorgt de passie van deze twee mannen ervoor dat ze verbeteren, uitbreiden en groeien. In de keuken vind je verse ingrediënten, dagen de koks zichzelf en elkaar uit en willen ze verrassen. Zonder opsmuk.