Een gedeelte van het enthousiaste team van Bistro Martinus dat elke dag weer de Franse bistro-ervaring probeert over te brengen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een gedeelte van het enthousiaste team van Bistro Martinus dat elke dag weer de Franse bistro-ervaring probeert over te brengen. © Kevin Hagens

Deze nieuwe bistro is een aanwinst voor Apeldoorn

Over de TongVoor de buffetten kon je al terecht bij Van der Valk De Cantharel in Apeldoorn. Ook aan de gastronomische fijnproever is gedacht, met Huisje James. Sinds juni hebben gasten nog een keuze: Bistro Martinus. Een eerbetoon aan Martin & Angela Zeeuw van der Laan, die tientallen jaren aan het roer van de Cantharel stonden voordat zoon Bob het stukje overnam.

2 reacties

 • Ruud Bongers

  2 maanden geleden
  Prima aanwinst voor Apeldoorn nu Twenty dicht is👍🥂
 • Wilbert Boekholt

  2 maanden geleden
  Goed restaurant
 1. 
Nieuwe trend in restaurant-land: kom maar binnen zonder reservering
  Koken & Eten
  6

  Nieuwe trend in restaurant-land: kom maar binnen zonder reserve­ring

  Op een gemiddelde vrijdag of zaterdag zitten alle restaurants vol. Reserveren is een must bij de betere restaurants en dus zit er weinig anders op dan naar de supermarkt lopen of een broodje hamburger halen bij de gele M. Of toch niet? Foodtrendwatcher Gijsbregt Brouwer ziet in het buitenland én ook in Nederland een nieuwe trend: walk-ins only. Dat is Engels voor: kom maar aanwaaien, hier hoef je niet te reserveren.