Beeld uit de video.
Volledig scherm
Beeld uit de video. © Omroep Max

Dit doen Janny en Robèrt stiekem tijdens technische opdracht van Heel Holland Bakt

Koken & etenAls de deelnemers van Heel Holland Bakt aan een technische opdracht beginnen, hebben Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven vrij. Dan vermaken ze zich op een bijzondere manier, blijkt uit een video die Omroep Max als opwarmertje heeft verspreid. 

Het nieuwe seizoen mag dan pas beginnen op zondag 15 december, bij Omroep Max zijn ze de kijkers al volop aan het opwarmen voor de afleveringen die straks wekelijks te zien zijn. Gisteren was er consternatie want de koek was op, zo bleek uit de eerste beelden die werden vrijgegeven van het populaire bakprogramma. 

Vandaag kwamen daar beelden van de geheime ‘hobby’ van de juryleden bij. Die blijken tijdens de technische opdracht van de kandidaten, die vanzelfsprekend zeer tijdrovend is, een race met golfkarren te doen over het terrein rond de baktenten. 

Als de deelnemers zweten op de technische opdracht, zetten Van der Heijden en Van Beckhoven hun helm op en gaan ze de strijd met elkaar aan. Janny zet er worstenbroodjes op in dat ze zal winnen, zo is in de video te horen. Robèrt probeert met psychologisch spel zijn tegenspeler uit evenwicht te brengen. ,,Janny's kracht? Ja, wat is Janny's kracht?” klinkt het enigszins vals. Zelf twijfelt ze ook aan haar racekwaliteiten. ,,Ik laat me altijd rijden, dus of het wat wordt...”

De twee zijn behoorlijk aan elkaar gewaagd, zo blijkt uit de video. Ze zitten elkaar dicht op de hielen en halen de hele trukendoos leeg. Hun voertuigen hebben toepasselijke namen als Koekblik en Bakbolide. De verliezer verzucht uiteindelijk: ,,Een hoop frustratie gaat er door me heen.” 

De video met de eerste beelden over de koek die op was, zie je hieronder: