PREMIUM
Dit is waarom je echte kefir bijna nooit in de supermarkt vindt
Koken & etenDe verkoop van kefir is in enkele jaren tijd enorm gegroeid. Dat niet alles kefir is wat als kefir wordt verkocht, verbaast bioboer Arjan Wijnstra en voedingsdeskundige Ellen Huisman niets.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Kapucijnerschotel met tuinbonen en quinoa
-
Wat Eten We Vandaag: Flammkuchen met schelvis
Flammkuchen is het Duitse antwoord op de Italiaanse pizza. Het grote verschil is dat je pizzadeeg maakt met gist en flammkuchendeeg zónder gist. Ideaal, want dit betekent dat flammkuchendeeg niet urenlang hoeft te rijzen. Rol je zelfgemaakte deeg flinterdun uit, zodat het lekker krokant wordt wanneer je het bakt in de oven. -
PREMIUM
Zo ben je de buxusmot te slim af: ‘Timing van de behandeling is cruciaal’
Buxusliefhebbers, let op, de rupsen van de buxusmot zijn al volop aan de vraat. Rond deze tijd verpoppen ze tot mot, met een nieuwe generatie tot gevolg. Ingrijpen is de boodschap! Hoe roep je de plaag een halt toe en houd je je geliefde planten gezond? Tuinexpert Laurence Machiels weet raad: ,,Een feromoonval lokt de mannetjes en kan voorkomen dat de buxusmotten paren.’’ -
Wat Eten We Vandaag: Paella met gegrilde groenten en olijven
Paella vindt zijn oorsprong in de omgeving van Valencia en wordt daar ook wel Paella Valenciana genoemd. Met de ingrediënten van paella kun je eindeloos variëren. Vis, vlees, groenten of een mix daarvan. Wij gaan in dit recept voor een vegetarische variant met gegrilde groenten en zwarte olijven. -
2
Vraag naar tweedehands dieselauto’s stijgt: dit is de reden
Gebruikte diesels zijn weer meer in trek, zo blijkt uit cijfers die het moederbedrijf van verkoopsites Autotrack en Gaspedaal vrijgeeft. De toenemende populariteit van tweedehands dieselauto’s hangt zeer waarschijnlijk samen met het groeiende prijsverschil tussen de benzine- en dieselprijzen.
-
PREMIUMMet video
‘Op Tinder staat dat ik aseksueel ben, maar soms beginnen ze alsnog aan me te friemelen’
-
-
-
Koken & eten
Barista bedient klant zonder masker niet: zij nagelt hem aan schandpaal en hij krijgt ‘fooi’ van 87.000 euro
Geen mondmasker dragen en daarom als klant in de Starbucks geweigerd worden? Schande, vond Amber Lynn Gilles uit het Amerikaanse San Diego. De jonge vrouw nagelde de barista publiekelijk aan de schandpaal. Die actie pakte voor de barista uiteindelijk bijzonder goed uit. -
‘Geel’ wordt ‘blauw’: voor het eerst kiest een Jumbo-ondernemer voor concurrent Albert Heijn
Het gaat slechts om een handvol winkels, maar voor de ene supermarktreus (Jumbo) zal het toch een gevoelige tik zijn dat die andere gigant (Albert Heijn) vijf Jumbo's in Midden-Limburg ‘inlijft’.