Dit is waarom Nico en Michael in hun loods een mini-zee maken: ‘We willen de wereldbevolking voeden’

Koken & etenBoskoop staat bekend om de kwekerijen van bomen en planten, maar in een loods aan de rand van het dorp werken een zeebioloog en een technicus aan iets heel anders: een minizee. Daarin zwemt straks zeevis. Niet één soort, maar net als in de echte zee, verschillende soorten. 

  1. Een bubbel van gelukzaligheid bij Huisje James in Ugchelen
    PREMIUM

    Een bubbel van gelukzalig­heid bij Huisje James in Ugchelen

    Na onze idyllische wandeling wacht maître sommelier Inge ons op en brengt ons naar zachte stoelen onder de boho-achtige tent, waarin de sfeer van het verscholen landhuisje is doorgetrokken. We beginnen met prosecco van het huis, huisgemaakte roomboterkoekjes met gruyère en een ambachtelijke worst met tijm terwijl we het aantal gangen doorgeven en laten weten dat ze in het menu nog ergens rekening mee moeten houden, niets in ons geval.