Volledig scherm
PREMIUM
© By Oummi

Dit merk belooft halalmaaltijden hip en makkelijk te maken

Koken & EtenAls het aan By Oummi (spreek uit: bij oe-mie) ligt, mag iedereen aanschuiven. Bijna vijf jaar is het team achter de kant-en-klaarmaaltijden bezig geweest om een assortiment neer te zetten dat de werelden van foodies en halalconsumenten samenbrengt. Het concept is geboren uit frustratie, die inmiddels is omgezet in authentieke gerechten - geïnspireerd door moeders keuken. 

  1. Pizza of patat? Andrea (25) wil eens wat anders en zet een keten van Indonesische dorpstoko's op
    PREMIUM

    Pizza of patat? Andrea (25) wil eens wat anders en zet een keten van Indonesi­sche dorpsto­ko's op

    De 25-jarige Andrea de Fonkert uit Numansdorp was een beetje klaar met de friet, Chinees en pizza die in menig dorp al járen worden aangeboden. In april 2019 opende ze in haar geboortedorp een eigen Indonesische afhaalzaak genaamd Le Toko. Inmiddels zijn er drie Le Toko's - de vierde opent binnenkort - en een pop-upvariant. ,,Met Picnic en KLM zou ik graag een samenwerking aangaan.’’
  1. Wat Eten We Vandaag: Red velvet cake
    Play

    Wat Eten We Vandaag: Red velvet cake

  2. Wat Eten We Vandaag: Burrito met kip
    Play

    Wat Eten We Vandaag: Burrito met kip