PREMIUM
Dit zijn de lekkerste tapas voor als de 5 in de klok is
Koken & etenTapas, mezze, antipasti en pintxos: Harold Hamersma’s vrouw Karin heeft een flink repertoire aan borrelhappen voor als de 5 in de klok zit.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM1
Filosoof over de kunst van het uitstellen: ‘Doe nooit een taak die morgen verdwenen kan zijn’
-
Wat Eten We Vandaag: Wrap met sticky aubergine en sriracha mayonaise
Deze wraps met sticky aubergine zijn een leuke vervanger voor vlees. Je maakt de wraps af met sla, komkommer en een zelfgemaakte sriracha mayonaise. Makkelijk om te maken en binnen een half uur op tafel. -
autotest
Zo gaat de Renault Espace met zijn tijd mee: van MPV naar SUV
De zesde generatie van de Renault Espace heeft weinig gemeen met de praktische busjes van de eerste vier generaties. De multifunctionele indeling uit het verleden is verdwenen en soepele zescilinders maakten plaats voor haperende hybrides. -
PREMIUMGeldvraag
Banken vragen geld voor betaalrekening, maar bieden nauwelijks spaarrente: zo zit het
Elke maand gaan er een paar euro’s naar je bank voor het gebruik van een betaalrekening. Op jaarbasis kan dat best aantikken. ‘Waarom zijn de kosten van mijn bankrekening zo hoog’, vraagt lezer Jos Couwenberg zich af. In deze rubriek leggen we elke week een lezersvraag over geld voor aan een deskundige. -
Is versgeperst fruitsap even gezond als het stuk fruit op zich?
Iedereen drinkt weleens graag een glaasje versgeperst sinaasappelsap, misschien heb jij er op dit moment wel een klaarstaan voor deze zondag. Vaak is fruitsap ook het eerste waar we naar grijpen als we willen afvallen, maar is dat sap wel zo gezond als we denken? Voedingswetenschapper Jana Van Stappen van de Katholieke Universiteit in Leuven legt uit.
-
Wat Eten We Vandaag: Gegrilde paprika en mango salade
-
-
-
Koken & eten
Warm weer op komst: dit zijn de topgerechten voor de barbecue
De temperaturen lopen op tot rond de 22 graden dit weekend. Met dat zonnige vooruitzicht gaat de barbecue in veel achtertuinen, op dakterrassen en in parken weer aan. Wil je zeker weten dat jouw warme zomeravondmaaltijd goed uitpakt, kies dan uit deze hoofd- en bijgerechten. -
Waarom Emmentaler geen beschermde kaas is en Edammer wel
De gatenkaas Emmentaler hoeft niet uit het Zwitserse Emmental te komen om in de EU Emmentaler te mogen heten. Dat heeft het Europese Hof van Justitie woensdag geoordeeld.