PREMIUM
Een chic 'frietje 2.0' eten van sterrenkok Sergio Herman? Dat kan vanaf nu in deze outletmall
Een frietje eten tijdens of na het shoppen bij Designer Outlet Roosendaal? Dat kan nu bij het Frites Atelier van sterrenchef Sergio Herman. ,,Iedereen houdt van friet, ook al ben je op dieet.”
Jeffrey Satijn is er tussen het winkelen door eens goed voor gaan zitten. ,,Het oogt hier best chic en absoluut niet standaard.” Zorgvuldig neemt hij de eerste hap uit het bakje frites dat voor hem staat. Weloverwogen: ,,Het smaakt erg goed, ik merk het verschil. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.”
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Tortilla’s met gamba’s en gerookte zalm
Fan van vis en schaaldieren? Probeer dan deze tortilla met gamba’s én gerookte zalm. Wij grillen de gamba’s en maïs waardoor de tortilla’s een lichtrokerige smaak krijgen. Geef een pittige twist aan de tortilla’s door ze te bestrooien met chilivlokken of door een rood pepertje toe te voegen. -
PREMIUMVideo
Steak met goud: bij Salt Bae betaal je grof geld voor diner, maar nieuwe kok vangt 14 euro per uur
Zijn restaurants staat bekend om zijn extreme prijzen en vormen magneten voor rijke en bekende mensen. De Turkse vleesmagiër ‘Salt Bae’ (38) opende twee maanden geleden een restaurant in Londen en vertrekt nu naar Saudi-Arabië. Hoe een mijnwerkerszoon zich ontpopte tot een fenomeen. -
Koken & eten
Rob (47) viel kilo's af door nieuwe gadget voor diabetici: geen zakken drop meer in de auto
Diabetespatiënt Rob Geerdink kan met minder medicijnen af. Hij viel kilo’s af, heeft zijn bloedsuiker onder controle en voelt zich vooral veel beter. Met de ‘fitbit voor diabetespatiënten’ ziet hij meteen het effect van wat hij eet. -
Wat Eten We Vandaag: Tempeh saté met zilvervliesrijst en sperziebonen
Deze tempeh saté met zilvervliesrijst en sperziebonen is de perfecte keuze wanneer je gezonder wilt eten. Tempeh is een vleesvervanger en bestaat uit gefermenteerde sojabonen. Het bevat veel eiwitten, vitaminen en mineralen, zoals vitamine B2, ijzer en calcium. -
Koken & Eten
Met dit trucje van Julius Jaspers maak je je taaie BBQ-vlees lekker zacht
Een goede BBQ’er of grillmaster zorgt voor niet te veel variëteit op het vuur, schrijft barbecue-expert Julius Jaspers in zijn nieuwe boek. Want dan kun je zelf ook genieten van de gezelligheid aan tafel.
-
Energierekening
Sjaak (75): ‘Ik heb zelf radiatorfolie achter de radiatoren geplaatst, met magneten’
Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Sjaak Kolderman (75) uit Sassenheim. -
Podcast
Nanette en Marlies verloren ongeboren baby: ‘Zoveel liefde voor zo’n ieniemini mensje’
Een zwangerschap leidt niet altijd tot een blakende, gezonde baby: per jaar verliezen in Nederland zo’n 25.000 vrouwen een ongeboren kindje. In de podcast Miskraammonologen, een productie van Ouders van Nu, AD en de regionale titels, hoor je de persoonlijke verhalen van deze vrouwen. Deze week vertellen Marlies en Nanette over hun miskramen. -
De beste games voor...
De beste games voor op een feestje: zo krijg je iedereen rondom de televisie
Gamen is meer dan alleen maar schieten of voetballen, en is vaak veel makkelijker om aan te beginnen dan je misschien denkt. In deze rubriek geven we daarom laagdrempelige tips voor games in elke situatie. Vandaag: de beste games voor tijdens een feestje.