Het panel proeft zorgvuldig. Vlnr: Snackspert Eke Bosman, Lieske van der Waals, hoofdredacteur van De Hippe Vegetariër en restaurateur Simon Parrott.
Volledig scherm
PREMIUM
Het panel proeft zorgvuldig. Vlnr: Snackspert Eke Bosman, Lieske van der Waals, hoofdredacteur van De Hippe Vegetariër en restaurateur Simon Parrott. © Jean-Pierre Jans

Een goede vegaburger is lastig te vinden, maar dit merk flikt het

Vegetarische hamburgers, dat is voor de hamburgerfan als vloeken in de kerk. Toch groeit het aanbod gestaag en daarmee de enthousiaste fans. Dat maakt ons nieuwsgierig. Op zoek naar de beste ‘nepper’.

3 reacties

 • Andre Eggerding

  3 maanden geleden
  Het vlees bij onze slager is zo lekker dat er geen sausje overheen hoeft. Met lekkere jus is het helemaal af. Hoe lekker is de jus bij vegetarische producten?
 • Yvonne Veld

  3 maanden geleden
  G. Schouten: In welk bewerkt voedsel zit geen "ongezonde meuk"? En sinds wanneer is "vlees" niet bewerkt met allerlei kunstmatige zooi, ook in de sausjes die er altijd overheen moeten gaan? Weet je eigenlijk wel wat de dieren in de bio-industrie te eten krijgen, hoeveel soja de dieren eten waarvan jij smakelijk je zgn. gezonde vlees denkt te eten, welke behandelingen ze van de dierenarts hebben gehad, hoeveel groei- en stresshormonen je eet?
 • G. Schouten

  3 maanden geleden
  Ongelooflijk dat chemisch samengesteld voedsel ons opgedrongen wordt als vervanger van betaalbaar essentieel eiwitrijk voedsel als vlees. Voor mij geen vette, zoute e-nummer bom. Men geeft zijn kinderen toch geen kleur- en smaakstoffen sojameuk in de ontwikkelingsfase. Dit zou verboden moeten worden.