PREMIUM
Een hele maand niet drinken moeilijk? Een keer toch alcohol drinken is geen fout, terugval hoort erbij
Koken & etenDry January is nog best vol te houden in een lockdown, maar hoe moet het daarna? Alcoholonderzoeker Rob Bovens, van wetenschappelijk centrum Tranzo van de Tilburg University, geeft adviezen voor als de cafés weer wél open zijn.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Huilen: teken van zwakte of genetisch bepaald? ‘Traankanaal zit lager bij mannen’
-
PREMIUMEnergierekening
Frank: ‘De elektrische auto verbruikt per maand net zoveel als ons huis in de wintermaanden’
Frank Deleij (44) uit Alphen aan den Rijn investeerde flink en ging van het gas af: ,,Het geeft soms bijna een soort schuldgevoel.’’ Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. -
Wat Eten We Vandaag: Broccoliwafels met cherrytomaten en mozzarella
Broccoli: je houdt ervan of helemaal niet. Om toch wat groenten binnen te krijgen, hebben wij deze groente verwerkt in wafels. En geloof ons: het is verrukkelijk. Ook voor de moeilijkste eters onder ons is het lekker. Zo krijgen ze toch wat extra groenten binnen, terwijl ze genieten van broccoliwafels. -
PREMIUM
Alcohol in de pauzestand makkelijker tijdens lockdown? ‘Geen nieuwjaarsborrels, feestjes of etentjes’
NIJMEGEN - Januari is voor tienduizenden mensen de maand waarin ze alcohol laten staan, om even bij te komen van de feestdagen. Met nog een week te gaan delen deelnemers aan Dry January en IkPas hun ervaringen. -
Wat Eten We Vandaag: Flammkuchen carpaccio
Flammkuchen is ontstaan in de regio Elzas, door de jaren heen is de flammkuchen op steeds meer plekken populair geworden, waaronder in Nederland. In dit recept beleggen we de flammkuchen met carpaccio en natuurlijk rucola, pijnboompitten en Parmezaanse kaas.
-
PREMIUMDry january
De gevaren van alcohol: ‘De lever kan al beschadigen van een glas per week’
-
-
-
PREMIUMWaarvan Akte
Met kneepjes passen we zijn testament aan, drie dagen later krijg ik bericht van zijn overlijden
Wat als een cliënt nog helder van geest is, maar niet kan praten? Deze notaris lost het op met kneepjes in de hand. Een kneepje is 'ja’, twee kneepjes ‘nee’. Elke week tekent journalist Johan Nebbeling waargebeurde voorvallen uit de notarispraktijk op in deze rubriek. -
Wat Eten We Vandaag: Paella met gegrilde groenten en olijven
Paella vindt zijn oorsprong in de omgeving van Valencia en wordt daar ook wel Paella Valenciana genoemd. Met de ingrediënten van paella kun je eindeloos variëren. Vis, vlees, groenten of een mix daarvan. Wij gaan in dit recept voor een vegetarische variant met gegrilde groenten en zwarte olijven.
6 reacties
Resterende karakters 500
Log in en reageerJM Asselt
Robbert Scholten
Yvonne Veld
J Zorg
Wim Paalderman