Chefkok Eveline Wu
Volledig scherm
Chefkok Eveline Wu © Thomas Abrahams

Eveline Wu leert kijkers makkelijk Aziatisch koken: ‘Beetje te veel limoensap of sojasaus is echt niet erg’

Koken & EtenAls iemand iets weet van het bereiden van Asian streetfood, dan is het topchef en eigenaar van verschillende (Aziatische) restaurants Eveline Wu wel. In een nieuw tv-programma op 24Kitchen leert ze vanaf morgen de kijkers de fijne kneepjes van het vak. Bekende Nederlanders helpen haar daarbij. 

  1. Bij Auberge ’t Asje draait het om de houtskool-ervaring
    PREMIUM
    Over de Tong

    Bij Auberge ’t Asje draait het om de houts­kool-ervaring

    Het centraal opgestelde kookeiland met een omgekeerde grote badkuip als afzuigdak valt niet te missen: bij binnenkomst in Auberge ’t Asje loop je er bijna tegenaan. Zie hier het opvallende, transparante domein van chef-kok Britney op de Weegh en andere leden van de witte brigade. Eromheen zwermt de zwarte brigade. Wie komt eten, kan de bedrijvigheid volgen.
    Steenwijkerland, Zutphen, Lochem, Hardenberg, Raalte, Zwolle, Dronten, Zwartewaterland, Staphorst, Apeldoorn, Brummen, Zeewolde, Hattem, Olst-Wijhe, Dalfsen, Harderwijk, Nunspeet, Voorst, Meppel, Heerde, Rijssen-Holten, Deventer, Berkelland, Epe, Elburg, Noordoostpolder, Urk, Nijkerk, Ermelo, Bronckhorst, Ommen, Putten, Kampen, Oldebroek, Lelystad