PREMIUM
Fruit is gezond, maar soms kun je beter iets zoets nemen waar je echt trek in hebt
Koken & EtenOver fruit doen veel verhalen de ronde. Voedingsexpert Karolien Olaerts over fabels en mythen over het zoet van de natuur.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMEnergierekening
Frank: ‘De elektrische auto verbruikt per maand net zoveel als ons huis in de wintermaanden’
-
Koken & Eten
Vegarookworsten getest: ze smaken niet best en zijn ook niet erg gezond
Er zijn steeds meer worsten zonder vlees in de supermarkt te koop. Maar hoe smaken die vegaworsten eigenlijk? De Consumentenbond probeerde er zeven. Het testteam was niet onder de indruk. -
Inbraken gebeuren in allerlei soorten woningen en buurten: zo laat je je huis veilig achter
Vakantie voor de boeg? Haal voor vertrek de stekkers uit de stopcontacten, draai kranen dicht en zorg vooral dat je huis er bewoond uitziet. Dat adviseert Ilona Snaterse-Leidelmeijer, politievrijwilliger gespecialiseerd op het gebied van preventie. -
Wat Eten We Vandaag: Bloemkoolsteak met linzensalade
Deze bloemkoolsteaks zijn een leuk alternatief voor vlees, vanwege de geroosterde smaak. Het roosteren geeft de bloemkool een zoete smaak, zoeter dan wanneer je bloemkool zou koken. -
PREMIUM
Huilen: teken van zwakte of genetisch bepaald? ‘Traankanaal zit lager bij mannen’
Huilen, janken, wenen, snikken en snotteren. Niks fijner dan ongecontroleerd de tranen laten stromen. Maar wat is nu de precieze functie van al die tranen? En waarom huilt de ene persoon al bij een tv-commercial en kan de ander geen traan laten op een begrafenis? Hoogleraar Ad Vingerhoets: ,,Het hormoon testosteron maakt het moeilijker om te huilen.’’
-
PREMIUM
Pallets bomvol spotgoedkope blikjes frisdrank van A-merken: hier komen die blikjes vandaan
-
-
-
Wat Eten We Vandaag: Witte chocolade macadamia boterkoek
We hebben de perfecte combinatie gevonden: witte chocolade en macadamianoten. Een combinatie die je steeds vaker terugziet in bijvoorbeeld koekjes. Ga aan de slag met deze boterkoek en ontdek zelf hoe ongelofelijk lekker deze twee ingrediënten samengaan. -
Wat Eten We Vandaag: Mexicaans garnalenpannetje
De Mexicaanse keuken, wie is er niet dol op? Vandaag gaan we voor een Mexicaans visgerecht. Een garnalenpannetje met veel groenten, geserveerd met tortillawraps.