Trotse eigenaren van De Bagatelle Arno en Willy Huisken
Volledig scherm
PREMIUM
Trotse eigenaren van De Bagatelle Arno en Willy Huisken © Gerard Vrakking

Gastvrijheid en het culinaire niveau staan voorop bij De Bagatelle in Raalte

Na meerdere tips en de uitspraak dat chef-kok Kasper Stam en zijn brigade het liefst koken met verse (seizoen)producten vanuit de Sallandse achtertuin, wordt het hoog tijd De Bagatelle een bezoek te brengen. Al 70 jaar wordt hier gekookt en schijnen gastvrijheid en het culinaire niveau hoog in het vaandel te staan. Op naar Mariënheem.

  1. Tien jaar lang elke week een andere kaas: ‘Blijf niet hangen in de gedachte dat de kaas stinkt’
    PREMIUM

    Tien jaar lang elke week een andere kaas: ‘Blijf niet hangen in de gedachte dat de kaas stinkt’

    Of de kaas nou stinkt, rot, het zuur van maden bevatten, keihard of juist zacht is, de komende tien jaar verrast de Rotterdamse wijnbar Walsjérôt haar gasten elke week met een nieuwe kaas uit alle uithoeken van de wereld. Dat is de belofte van eigenaar Jelle Stelpstra die zijn vorige week voltooide kaascursus met zijn klanten wil delen. ,,Kazen zijn vaak oude producten met een verhaal.’’