Volledig scherm
De gebakken uitjes van Go-Tan bevatten mogelijk metaaldeeltjes © Go-Tan

Gebakken uitjes van Go-Tan teruggeroepen om metaaldeeltjes

Koken en EtenLevensmiddelenbedrijf Go-Tan roept uit voorzorg twee partijen gebakken uitjes terug, omdat ze mogelijk metaaldeeltjes bevatten.

Het gaat om zakken van 500 gram met de houdbaarheidsdatum 7-2-2020 en die van 1200 gram met de datum 11-2-2020. Mensen die deze zakken hebben gekocht, krijgen het advies de uitjes niet te gebruiken. Via Go-Tan kan je het aankoopbedrag terugkrijgen. Het bedrijf vraagt wel om een foto van de kassabon of het product.

Alle zakken uit deze partijen zijn volgens Go-Tan teruggehaald uit de schappen van supermarkten en groothandels. De zakken van 500 gram en 1200 gram met andere houdbaarheidsdata en de 100 gram-cups vormen geen risico en kunnen dus gewoon worden gebruikt. 

Last van tranende ogen tijdens het snijden van een ui? Bekijk hieronder de tips & tricks

  1. Chef-koks en de druk van Michelinsterren: ‘Daar moet je mee leren dealen’
    PREMIUM
    Video

    Chef-koks en de druk van Michelin­ster­ren: ‘Daar moet je mee leren dealen’

    Ineens trokken ze de stekker uit hun driesterrenrestaurant De Leest in Vaassen. Jacob Jan Boerma en zijn vrouw Kim Veldman kiezen voor hun gezin en andere, nieuwe culinaire uitdagingen. Is het koken op dit niveau inderdaad zo’n dief van een privéleven en de druk van de Michelinster te groot? Chef-koks Peter Gast (voorheen ’t Schultenhues in Zutphen) en Michel van der Kroft (’t Nonnetje in Harderwijk) vertellen over hoe zij werk en privé in balans houden. Of niet konden.