PREMIUM
Gebruik je je magnetron alleen om op te warmen? Zonde, want je kunt er ook mee koken
Koken & EtenHeb je jouw magnetron veroordeeld tot de perfecte opwarmhulp voor een restje spaghetti of een kant-en-klare maaltijd na een lange werkdag? Dan doe je hem eigenlijk tekort, want je kunt er eigenlijk alles mee koken, aldus de expert. ,,Van aardappelen die snel gaar zijn tot een versgebakken cake of een omelet.”
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMDe erfenis
‘Wij dachten altijd dat oom Henk glazenwasser was, maar dat bleek niet zo te zijn’
-
PREMIUM
‘Zonder sla is een maaltijd niet compleet’: probeer deze drie maaltijdsalades eens!
Niemand weet meer precies wanneer, maar ineens was hij daar: de maaltijdsalade. En qua dressings maken chef-koks zich er niet meer met een jantje-van-leiden van af. -
Wat Eten We Vandaag: Bloemkoolsteak met linzensalade
Deze bloemkoolsteaks zijn een leuk alternatief voor vlees, vanwege de geroosterde smaak. Het roosteren geeft de bloemkool een zoete smaak, zoeter dan wanneer je bloemkool zou koken. -
Wat Eten We Vandaag: Mexicaanse rijst
Een snelle, voedzame maaltijd met veel groenten. Mexicaanse rijst staat ook wel bekend als rode rijst. Veel Mexicaanse gezinnen serveren het regelmatig als bijgerecht, maar in dit recept maken wij er een hoofdgerecht van. -
6 tips
Ga schulden gelijk te lijf: ‘Oogkleppen ophouden en post niet openmaken is geen goed idee’
Voor het eerst sinds 2013 maken we ons méér zorgen over onze financiële situatie. Dat maakte het CBS vanochtend bekend. Met de hard stijgende prijzen voor het levensonderhoud kun je gemakkelijk in financiële nood raken. ,,Ongemerkt wordt alles duurder en opeens is het geld op.’’ Zes tips om schulden het hoofd te bieden.
-
Wat Eten We Vandaag: Quiche zonder deeg met lentegroenten
-
-
-
Op deze plekken kun je een elektrische auto beter niet opladen
Het scheelt flink in de portemonnee waar je in ons land je auto oplaadt. In ondergrondse parkeerplaatsen is het altijd duur. Daar ben je gemiddeld 16,8 procent duurder uit dan elders in de gemeente. -
Wat Eten We Vandaag: Traditionele moussaka
Moussaka is een traditionele Griekse ovenschotel op basis van aubergines, aardappel en gehakt in kruidige tomatensaus, afgetopt met bechamelsaus. Voor het ontstaan ervan gaan we terug naar het begin van de twintigste eeuw, toen een Griekse chef naar verluidt Franse invloeden introduceerde in de Griekse keuken, waaronder bechamelsaus.