Geen pasteitje meer? Deze vrouw gaat compleet los met honkbalknuppel
Wie honger heeft, kan snel geïrriteerd raken. Dat merkte de medewerker van een restaurant in de Bronx toen zij een klant moest vertellen dat haar favoriete pasteitjes er niet waren.
Delen per e-mail
Als je je erg verheugt op rundvleespasteitjes en ze zijn er niet, dan ben je teleurgesteld. Logisch. Maar een vrouw die in restaurant Back Home #2 deze kennelijk nogal lekkere pasteitjes niet kreeg, kwam terug met een honkbalknuppel.
De vrouw kreeg van een medewerker te horen dat de Jamaicaanse pasteitjes er niet meer waren. Daarom begon de vrouw te ruziën, vertrok en kwam een paar minuten later terug met een knuppel.
Ze sloeg twee grote ramen van de winkel in en vertrok. Het incident gebeurde half januari al, maar de beelden kwamen nu pas naar buiten. De politie is nog naar de knuppelzwaaiende, hongerige vrouw op zoek. Hoewel ze op videobeelden goed herkenbaar is, is het nog niet gelukt haar te vinden.
Verder in het nieuws
-
Koken & Eten Waarom een eetdagboek helpt als je wilt afvallen
Een eetdagboek kan een krachtig hulpmiddel zijn om je eetgewoontes te veranderen. Hoe werkt het? Werkt het überhaupt? Een expert en twee ervaringsdeskundigen vertellen. -
Koken & Eten ‘Iedereen met stuk land kan een voedselbos beginnen’
Met een voedselbos produceer je je eigen biologische planten, fruit en kruiden, die je thuis in de keuken kunt gebruiken. Madelon Oostwoud schreef een boek over het fenomeen. -
Wat Eten We Vandaag: Milkshake & chocolate chip cookies
Morgen begint de werkweek alweer, maar gelukkig kun je vandaag nog even genieten van het weekend. Dat gaat een stuk gemakkelijker met deze milkshake en chocolate chip cookies. -
Koken & Eten Verbluffend: Jennifer valt 55 kilo af binnen een jaar. ‘Deze vijf tips bleken voor mij te werken’
Jennifer Still is een schrijfster en editor uit New York, die geniet van eten, drinken, televisie kijken en al haar hele leven kampt met overgewicht. Zij viel toch 55 kilo af in minder dan een jaar tijd en vertelde onlangs aan Business Insider hoe ze dit gedaan heeft. -
Koken & eten Vis uit blik saai? Niet met deze recepten
Vis uit blik minderwaardig? Welnee, als je maar goeie blikken koopt, vindt Bart van Olphen. Zijn tweede boek met recepten met vis uit blik is net uit. Drie makkelijke gerechten.
-
Einde van een tijdperk: Ikea neemt het één euro-ontbijt op de schop
Liefhebbers van een Ikea-ontbijt mogen vanaf nu hun knip trekken. Althans, als ze geen lid zijn van de Ikea-familie. Wie geen pasje heeft, moet voortaan in de buidel tasten voor het geliefde één euro-ontbijt. Voor pashouders blijft de schade beperkt tot 20 cent meer. -
PREMIUM
Koken & Eten Ruby is ‘de vierde smaak’ naast puur, melk en wit
Het is hommeles in chocoladeland. Steen des aanstoots: een fruitige roze chocoladesoort van ongefermenteerde cacaobonen. -
PREMIUM
Over de Tong + Video Ogen dicht en genieten: ‘Mangiare!’ bij D’Andrea’s in Zwolle
Ogen dicht en genieten: dat kun je zonder voorbehoud doen bij D’Andrea’s in Zwolle. Als je tenminste ruim van tevoren een plekje hebt gereserveerd bij de trattoria waar chef-kok Pietro uitsluitend met regionale, dagverse producten werkt.