Geen pasteitje meer? Deze vrouw gaat compleet los met honkbalknuppel

Wie honger heeft, kan snel geïrriteerd raken. Dat merkte de medewerker van een restaurant in de Bronx toen zij een klant moest vertellen dat haar favoriete pasteitjes er niet waren. 

Als je je erg verheugt op rundvleespasteitjes en ze zijn er niet, dan ben je teleurgesteld. Logisch. Maar een vrouw die in restaurant Back Home #2 deze kennelijk nogal lekkere pasteitjes niet kreeg, kwam terug met een honkbalknuppel.  

Volledig scherm
© Beeld uit de videobeelden van het restaurant.
Volledig scherm
De ruzie ging om dit soort pasteitjes. © Shutterstock

De vrouw kreeg van een medewerker te horen dat de Jamaicaanse pasteitjes er niet meer waren. Daarom begon de vrouw te ruziën, vertrok en kwam een paar minuten later terug met een knuppel. 

Ze sloeg twee grote ramen van de winkel in en vertrok. Het incident gebeurde half januari al, maar de beelden kwamen nu pas naar buiten. De politie is nog naar de knuppelzwaaiende, hongerige vrouw op zoek. Hoewel ze op videobeelden goed herkenbaar is, is het nog niet gelukt haar te vinden. 

  1. Chef-koks en de druk van Michelinsterren: ‘Daar moet je mee leren dealen’
    PREMIUM
    Video

    Chef-koks en de druk van Michelin­ster­ren: ‘Daar moet je mee leren dealen’

    Ineens trokken ze de stekker uit hun driesterrenrestaurant De Leest in Vaassen. Jacob Jan Boerma en zijn vrouw Kim Veldman kiezen voor hun gezin en andere, nieuwe culinaire uitdagingen. Is het koken op dit niveau inderdaad zo’n dief van een privéleven en de druk van de Michelinster te groot? Chef-koks Peter Gast (voorheen ’t Schultenhues in Zutphen) en Michel van der Kroft (’t Nonnetje in Harderwijk) vertellen over hoe zij werk en privé in balans houden. Of niet konden.