Hoe maak je een granola écht gezond? En waar moet je extra op letten? Sandra Bekkari deelt haar tips én een basisrecept.
Volledig scherm
PREMIUM
Hoe maak je een granola écht gezond? En waar moet je extra op letten? Sandra Bekkari deelt haar tips én een basisrecept. © Shutterstock / Karl Bruninx

Granola supergezond? Als je dit erin doet, krijg je alsnog een suikerpiek (en dip)

Koken & EtenGranola is een van de populairste ingrediënten bij het ontbijt. Wie granola kiest, denkt ook automatisch gezond bezig te zijn, maar klopt dat wel? Alles hangt af van de mix van de ingrediënten in de granola en hoe je die klaarmaakt, vindt chef en voedingsdeskundige Sandra Bekkari. 

  1. Boeren en bedrijven zweren bij Robby’s Snacks uit Raalte: ‘Als grap een gehaktbal van 1 kilo gemaakt’
    PREMIUM
    Met Video
    2

    Boeren en bedrijven zweren bij Robby’s Snacks uit Raalte: ‘Als grap een gehaktbal van 1 kilo gemaakt’

    Af en toe een frietje met of kroket eten. Wie doet dat nou niet? Velen van ons zijn regelmatig in een snackbar te vinden. Maar wie staat er eigenlijk achter de toonbank? De Stentor gaat op pad. Vandaag zijn we in Raalte, bij Robby’s Snacks van Robby (59) en Marita (56) Harleman. ,,Een trouwe klant heeft na een geintje van ons de daad bij het woord gevoegd door ons logo te tatoeëren.’’