Vlnr Heine Ruitenbeek chef-kok, Ricardo Rozema sous-chef, Dirk Jan Driever F&B supervisor.
Volledig scherm
PREMIUM
Vlnr Heine Ruitenbeek chef-kok, Ricardo Rozema sous-chef, Dirk Jan Driever F&B supervisor. © rob voss

Heerlijk eten dat ook nog eens goed voor je is bij Intens in Bussloo

Intens in Bussloo serveert wellnessfood. Een culinaire stroming met het doel om goed voor jezelf te zorgen en daardoor de buiten- en binnenkant met elkaar in balans te brengen. Daarnaast zoeken chef-kok Heine Ruitenbeek, in coronatijd gestart, en zijn team naar ingrediënten vlak bij huis. Zijn inspiratie haalt hij uit de natuur en pure producten. Het is de bedoeling dat we gaan genieten van heerlijk eten dat ook nog eens goed voor ons is.

  1. De saté is helaas zielloos, maar gelukkig heeft De Zessprong een fijne verrassing aan het eind
    PREMIUM
    Over de Tong
    3

    De saté is helaas zielloos, maar gelukkig heeft De Zessprong een fijne verrassing aan het eind

    Het uitgesproken gezinsrestaurant De Zessprong in Joppe is al decennialang een pleisterplaats voor dagjesmensen. Recreanten, gezinnen met kinderen die in de speeltuin mogen of gaan midgetgolfen, wandelaars, fietsers en mensen die hebben gekart in Eefde. Vaak komen ze voor de pannenkoeken, die de hele dag worden gebakken. Wij kozen iets anders...
    Steenwijkerland, Zutphen, Lochem, Hardenberg, Raalte, Zwolle, Dronten, Zwartewaterland, Staphorst, Apeldoorn, Brummen, Zeewolde, Hattem, Olst-Wijhe, Dalfsen, Harderwijk, Nunspeet, Voorst, Meppel, Heerde, Rijssen-Holten, Deventer, Berkelland, Epe, Elburg, Noordoostpolder, Urk, Nijkerk, Ermelo, Bronckhorst, Ommen, Putten, Kampen, Oldebroek, Lelystad