PREMIUM
Het thuismenu van Auberge Navet uit Apeldoorn zorgt voor een complete ervaring
OVER DE TONGWerd bij Auberge Navet in Apeldoorn voorheen voor iedereen tussen Apeldoorn en Arnhem tol gevraagd, tegenwoordig wordt hier voornamelijk gevraagd of het heeft gesmaakt. Naar horen zeggen wordt dit vooral bevestigd. Helaas deze keer geen lunch of een 4- of 5-gangendiner met wijnarrangement, maar een thuismenu voor tafelgast Theus de Kok en ik.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM1
Filosoof over de kunst van het uitstellen: ‘Doe nooit een taak die morgen verdwenen kan zijn’
-
Wat Eten We Vandaag: Mexicaanse rijst
Een snelle, voedzame maaltijd met veel groenten. Mexicaanse rijst staat ook wel bekend als rode rijst. Veel Mexicaanse gezinnen serveren het regelmatig als bijgerecht, maar in dit recept maken wij er een hoofdgerecht van. -
autotest
Zo gaat de Renault Espace met zijn tijd mee: van MPV naar SUV
De zesde generatie van de Renault Espace heeft weinig gemeen met de praktische busjes van de eerste vier generaties. De multifunctionele indeling uit het verleden is verdwenen en soepele zescilinders maakten plaats voor haperende hybrides. -
PREMIUMEnergierekening
Hans woont op 28 vierkante meter en heeft laag gasverbruik: ‘Merk wel dat alles duurder is’
Hans de Vries (40) uit Amsterdam woont in een studio en is op sommige vlakken afhankelijk van zijn VvE. Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. -
Wat Eten We Vandaag: Traditionele moussaka
Moussaka is een traditionele Griekse ovenschotel op basis van aubergines, aardappel en gehakt in kruidige tomatensaus, afgetopt met bechamelsaus. Voor het ontstaan ervan gaan we terug naar het begin van de twintigste eeuw, toen een Griekse chef naar verluidt Franse invloeden introduceerde in de Griekse keuken, waaronder bechamelsaus.
-
Is versgeperst fruitsap even gezond als het stuk fruit op zich?
-
-
-
Wat Eten We Vandaag: Luikse gehaktballen
‘Boulets à la Liégeois’, ofwel Luikse gehaktballen, is een traditioneel streekgerecht uit het Belgische Luik. De gehaktballen worden langzaam gegaard in een zoetzure saus van azijn, bier en stroop. Lekker met verse frieten en een frisse salade. -
Wat Eten We Vandaag: Gegrilde asperges met burrata en amandel-knoflookkruim
Het is weer tijd voor asperges. Om dit te vieren hebben wij een recept met gegrilde asperges, burrata en amandel-knoflookruim. Genieten.