PREMIUM
Hij groeide op in armoe en was vuilnisman, maar Jermain de Rozario (36) is nu sterrenchef
Koken & etenHet jochie dat op zijn 15de wegliep en jaren leefde op bamisoep, coke, speed en pillen heeft nu een gezin, twee restaurants, een Michelinster én een boek. Jermain de Rozario (36): ‘Het maakt niet uit waar je wieg staat.’
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Spitskoolstamp met gekarameliseerde ananas
De combinatie spitskool, kerrie en ananas klinkt misschien gek, maar is verrassend lekker. Spitskool kun je op verschillende manieren bereiden. Wij kiezen voor wokken, want dan blijft veel van de smaak behouden. -
PREMIUM3
Een goede vegaburger is lastig te vinden, maar dit merk flikt het
Vegetarische hamburgers, dat is voor de hamburgerfan als vloeken in de kerk. Toch groeit het aanbod gestaag en daarmee de enthousiaste fans. Dat maakt ons nieuwsgierig. Op zoek naar de beste ‘nepper’. -
PREMIUMEnergierekening
Laura: ‘We willen tot ons pensioen hier wonen, dus maandlasten zo laag mogelijk krijgen’
Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Laura Baas (32) uit Siddeburen in Groningen. -
Koken & eten
Warm weer op komst: dit zijn de topgerechten voor de barbecue
De temperaturen lopen op tot rond de 22 graden dit weekend. Met dat zonnige vooruitzicht gaat de barbecue in veel achtertuinen, op dakterrassen en in parken weer aan. Wil je zeker weten dat jouw warme zomeravondmaaltijd goed uitpakt, kies dan uit deze hoofd- en bijgerechten. -
eigen tuin eerst
Zevenblad in de tuin? Bestrijden is een lastige klus
Zevenblad. Als dat in je tuin groeit ben je niet blij. Het woekert als een gek. Zo kom je er vanaf volgens tuingoeroe Romke van de Kaa.
-
‘Bah, lust ik niet!’: deze strategie moedigt kieskeurig etertje aan tot proeven
Aan menig keukentafel is het iedere avond een strijd: ouders hebben hun uiterste best gedaan een gezonde maaltijd met groente te bereiden, maar kindlief weigert ook maar een hapje te proeven. Hoe zorg je dat je kind later meer lust dan patat en pannenkoeken? Onderzoekers van Maastricht University bestuderen het en kwamen onlangs tot een interessante ontdekking. -
-
-
Koken & eten
Zo maak je je nasi - en negen andere klassiekers - die net even anders smaken
Maak je je chili altijd op dezelfde manier en wil je een keer variëren? Wil je een keer je pasteitjes zelf maken? Hieronder vind je inspiratie voor tien klassiekers die net een beetje anders worden gemaakt. -
Wat Eten We Vandaag: Preistamppot met gember, kerrie en garnalen
Met stamppotten kun je eindeloos variëren: probeer eens deze variant met gember, kerrie en garnalen. Tip: gebruik bij voorkeur kruimige aardappelen, want deze vallen goed uit elkaar na het koken.