PREMIUM
Hoe heter, hoe beter: zo maak je zelf een pizza mét knapperig deeg
Thuis net zo’n lekkere pizza bakken als de Italianen? Met een gewone oven lukt het niet een knapperige bodem te krijgen. Met deze hulpmiddelen kom je wel in de buurt.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Koken&Weten
Zijn visoliecapsules de nieuwe levertraan?
-
Wat Eten We Vandaag: Vegetarische empanadas met kastanjechampignons
Empanadas zijn pasteitjes uit de Argentijnse keuken die zowel met een hartige als zoete vulling worden gemaakt. Empanadas kun je gemakkelijk zelf maken met kant-en-klaar bladerdeeg. Over het algemeen worden ze gevuld met gehakt, maar wij gaan voor een vegetarische vulling en dat is net zo lekker. -
PREMIUM1
Filosoof over de kunst van het uitstellen: ‘Doe nooit een taak die morgen verdwenen kan zijn’
De meeste mensen stellen dat wat ze moeten doen uit en voelen zich daar dan schuldig over. Vooral niet doen, legt filosoof John Perry uit aan journalist en notoire uitsteller Saskia Smith. Een gestructureerde uitsteller krijgt volgens hem juist een heleboel voor elkaar omdat ze die andere dingen niet doen. -
Wat Eten We Vandaag: Churros met chocoladesaus
Churros: de Spaanse lekkernij met kaneelachtige geur. De zoetige snacks zijn enigszins vergelijkbaar met donuts. We bestrooien de churros met kaneelsuiker en traditioneel serveer je ze met chocoladesaus. -
autotest
Zo gaat de Renault Espace met zijn tijd mee: van MPV naar SUV
De zesde generatie van de Renault Espace heeft weinig gemeen met de praktische busjes van de eerste vier generaties. De multifunctionele indeling uit het verleden is verdwenen en soepele zescilinders maakten plaats voor haperende hybrides.
-
Is versgeperst fruitsap even gezond als het stuk fruit op zich?
-
-
-
Wat Eten We Vandaag: Wrap met sticky aubergine en sriracha mayonaise
Deze wraps met sticky aubergine zijn een leuke vervanger voor vlees. Je maakt de wraps af met sla, komkommer en een zelfgemaakte sriracha mayonaise. Makkelijk om te maken en binnen een half uur op tafel. -
PREMIUMEnergierekening
Hans woont op 28 vierkante meter en heeft laag gasverbruik: ‘Merk wel dat alles duurder is’
Hans de Vries (40) uit Amsterdam woont in een studio en is op sommige vlakken afhankelijk van zijn VvE. Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander.