-
Gastheer Bouke Grob giet de aspergebouillon bij de asperges en zwarte sesamolie in De Tuinkamer in Schuinsloot.
© Martijn Bijzitter
-
Zomerrestaurant De Tuinkamer zit in een voormalige glazen tuinkas in de Tuinen van Priona in Schuinesloot.
© Martijn Bijzitter
-
Amuse van zeeiwierkroepoek met rode biet en oude kaas bij De Tuinkamer in Schuinesloot.
© Janske Mollen
-
Gerookte melkkoe met rode biet, pistachecrème en -nootjes, bietenblad en haringkaviaar bij De Tuinkamer in Schuinesloot
© Janske Mollen
-
Aspergesoep met sesamolie en vlierbloesem bij De Tuinkamer in Schuinesloot.
© Janske Mollen
-
Parelhoen met moriellesaus en Hollandaisesaus met boekweit, met asperges bij De Tuinkamer in Schuinesloot.
© Janske Mollen
-
Rode mul met parelgort, asperges en Hollandaisesaus met boekweit bij De Tuinkamer in Schuinesloot.
© Janske Mollen
-
Hollandse aardbeiten met gerookte paprikamousse, zout karamel-ijs en rabarber bij De Tuinkamer in Schuinesloot.
© Janske Mollen
-
1
van
8
-
2
van
8
-
3
van
8
-
4
van
8
-
5
van
8
-
6
van
8
-
7
van
8
-
8
van
8