Volledig scherm
PREMIUM
DS-2019-6274 - Meppel - Over de Tong ging eten bij Ton Nam Thai in Meppel. Foto Kevin Hagens KH20190907 © Kevin Hagens

In Thaise sferen bij Ton Nam Thai in Meppel

Over de Tong + VideoHet is nog één van de laatste warme dagen als Cynthia en ik bij Ton Nam Thai in Meppel gaan eten. Hoewel er twee tafeltjes buiten staan, nodigt het nog niet direct uit om daar plaats te nemen, in een verder vrijwel uitgestorven winkelstraat. Maar binnen draait duidelijk de airco op volle toeren want het is er heerlijk koel.

Bekijk hier wat er vooraf over zeiden:

  1. Chef-koks en de druk van Michelinsterren: ‘Daar moet je mee leren dealen’
    PREMIUM
    Video

    Chef-koks en de druk van Michelin­ster­ren: ‘Daar moet je mee leren dealen’

    Ineens trokken ze de stekker uit hun driesterrenrestaurant De Leest in Vaassen. Jacob Jan Boerma en zijn vrouw Kim Veldman kiezen voor hun gezin en andere, nieuwe culinaire uitdagingen. Is het koken op dit niveau inderdaad zo’n dief van een privéleven en de druk van de Michelinster te groot? Chef-koks Peter Gast (voorheen ’t Schultenhues in Zutphen) en Michel van der Kroft (’t Nonnetje in Harderwijk) vertellen over hoe zij werk en privé in balans houden. Of niet konden.