Authentieke pasta al ragù komt niet uit een potje maar maak je zelf, vinden Italiaanse chefs.
Volledig scherm
Authentieke pasta al ragù komt niet uit een potje maar maak je zelf, vinden Italiaanse chefs. © Shutterstock / Claudio Caridi

Italiaanse bolognesesaus uit een pot? Daar is meestal niets authentieks aan

Koken en EtenWie pasta bolognese wil maken, heeft in de Nederlandse supermarkten volop keus bij de kant-en-klare sauzen. Italianen halen hun neus op voor zo'n pot, maar gemakkelijk is het wel. De Consumentenbond hield achttien varianten tegen het licht.

0 reacties

  1. De Bonte Os in Kampen leeft en bruist als een Amsterdamse kroeg en verrast qua eten
    PREMIUM
    Over de Tong

    De Bonte Os in Kampen leeft en bruist als een Amsterdam­se kroeg en verrast qua eten

    Eén eetcafé, twee Michels. In Amsterdamse stijl vanwege de roots van de ene Michel, maar dan wel in de woonplaats van de andere Michel, Kampen. En o ja, ze wilden het ook simpel houden. Dat was het plan voor De Bonte Os in 2013. Bijna tien jaar later zorgt de passie van deze twee mannen ervoor dat ze verbeteren, uitbreiden en groeien. In de keuken vind je verse ingrediënten, dagen de koks zichzelf en elkaar uit en willen ze verrassen. Zonder opsmuk.