Je suiker één grote klomp: met deze simpele truc ben je er zo vanaf
Koken & EtenSuiker, maar vooral basterdsuiker, heeft de neiging te gaan klonteren. Als je zo'n zak een tijdje niet opent, vormt zich vaak één grote klomp. De oplossing? Die komt van Keukenheks.
Je wilt een cake gaan bakken, pakt de basterdsuiker uit de kast en ja hoor: één grote klontenparade. In deze aflevering van de serie Keukenheks zie je hoe je dat probleem gemakkelijk voorkomt. Je hebt er weinig voor nodig en wat er nodig is, heb je waarschijnlijk al in huis.
Bekijk hieronder alle afleveringen Keukenheks:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Tomatenrijst met aubergine, spinazie en witte kaas
Grote kans dat je tomatenrijst weleens bent tegengekomen op een menukaart in Griekenland. Het wordt vaak gecombineerd met souvlaki of witvis. Maar je kunt het ook als hoofdgerecht serveren met aubergine, spinazie en witte kaas. -
Video
Met deze simpele truc heb je geen last van uiengeur aan je handen
Veel maaltijden beginnen met het snijden van een ui. Nadeel: de geur gaat aan je vingers zitten. In deze aflevering van Keukenheks zie je hoe je dat oplost. -
eigen tuin eerst
Plant nu een vlinderstruik in je tuin voor meer bijen en vlinders
Meer vlinders in je tuin? Met een paar vlinderstruiken heb je dat zo voor elkaar. Nu is de ideale tijd om ze te planten. Tuingoeroe Romke van de Kaa heeft een paar mooie exemplaren voor je uitgezocht. -
Keukenheks
Snijplank vol kruimels als je broccoli snijdt? Met deze truc maak je geen rommel meer
Bij het snijden van rauwe broccoliroosjes houd je op je snijplank veel losse stukjes over. Niet nodig, zo zie je in deze aflevering van Keukenheks. -
Wat Eten We Vandaag: Tiramisu light
Tiramisu is het favoriete toetje van velen en met reden. Wij maken deze lichtere variant met slechts vier ingrediënten: eierkoeken, espresso, magere kwark en cacao.
-
Wat Eten We Vandaag: Thaise groene curry met tilapiafilet
Groene curry dankt zijn naam aan de groene pepers die erin verwerkt zijn. Thaise groene curry is ontzettend populair dankzij de gebalanceerde, licht pittige smaak. -
-
-
PREMIUM
Open Huizen Dag: zo prik je door de verkooptrucjes heen
Wil je meerdere huizen die in de buurt te koop staan bekijken? Dat kan op 1 april tijdens de Open Huizen Dag van NVM. Met de tips van Hans André de la Porte van Vereniging Eigen Huis ga je goed voorbereid op huizenjacht. -
PREMIUM
‘Ga niet met de hogedrukspuit over het terras met groene aanslag’
Last van algen op tegels, schutting en bloempotten in de tuin? Wacht even met de hogedrukspuit, zegt hovenier Bert Moelee van De Tuinexpert. Hij heeft een betere oplossing.