Volledig scherm
© EPA

Jennifer Lawrence viert huwelijk met culinaire hoogstandjes: dit staat op het menu

Jennifer Lawrence (29) en Cooke Maroney (33) zijn vorige maand stiekem in New York getrouwd, maar zouden dit weekend pas goed gaan vieren met vrienden en familie. Volgens entertainmentwebsite TMZ vindt het huwelijksfeest plaats in Rhode Island en krijgen de gasten een waar feestmaal voorgeschoteld.

De ongeveer 150 gasten gaan smullen van de lekkerste en meest luxueze gerechtjes. Er worden vooraf onder meer verschillende hors d’oeuvres, plakjes zoete aardappelcake en gerookt buikspek met ingemaakte appel geserveerd. Als hoofdgerecht hebben gasten de keuze tussen geroosterde vis of rundvlees dat vijf weken gerijpt is. Als afsluiter zijn er diverse toetjes als bread pudding met chocola, karamelzeezout en appel en zelfgemaakte marshmallow s’mores.

Op zo’n feest kunnen gasten natuurlijk niet met lege handen toekomen. Daarom stelde Jennifer onlangs ook een verlanglijstje op waaruit haar gasten een cadeautje kunnen kiezen. En omdat ze een samenwerking met het Amerikaanse e-commercebedrijf Amazon is aangegaan, deelde de actrice die huwelijkslijst op hun website. 

Keukenhulp

De lijst is ingedeeld in zeven categorieën: ‘alles voor een geslaagde borrel’, ‘reizen’, ‘keukenspullen’, ‘entertainment voor in de tuin’, ‘gezondheid en wellness’, ‘tafelaankleding’ en ‘slim wonen’. 

Na een blik op het lijstje leren we dat Jennifer - en Cooke - onder anderen een koperen fondueset (ter waarde van 103 euro), enkele wijnglazen (goed voor 36,50 euro voor een set van twee), een GoPro-camera (voor een prijs van 299 euro), een marmeren deegrol (voor een schamele 15 euro), een yogamat gemaakt uit kurk (met een prijskaartje van 36,5 euro), enkele katoenen servetten (waarvoor je maar 17 euro betaalt voor 6 exemplaren) en een robot-hulp (met een waarde van 410 euro) willen krijgen. Elk geschenk is - natuurlijk - via Amazon te verkrijgen.