Perry (links) en Job.
Volledig scherm
PREMIUM
Perry (links) en Job. © 24Kitchen

Job en Perry maken kookboek zónder gelikte foto's: ‘Anders zakt de moed je toch in de schoenen?’

Koken & etenDe Rotterdamse Job en Perry blijven maar aan de weg timmeren. Het gezellige chefs-duo komt na eerdere televisieoptredens bij onder meer DWDD en 24Kitchen met een eigen kookboek. ,,Dit is nóg leuker dan koken op televisie, joh!”

 1. Lola (29) geeft ‘geheime’ familierecepten prijs in haar Indische bakboek: ‘Eén recept mocht ik niet delen’
  PREMIUM
  Koken & eten

  Lola (29) geeft ‘geheime’ familiere­cep­ten prijs in haar Indische bakboek: ‘Eén recept mocht ik niet delen’

  Eten. Voor Lola van Ruler (29) is dat onlosmakelijk verbonden met haar familie en met herinneringen. Geen verjaardagsfeest ging voorbij zonder ladingen spekkoek, Indische aardappelkroketjes en andere lekkernijen. Maar recepten delen, dat ligt in de Indische cultuur gevoelig. Toch wist Van Ruler er tientallen los te krijgen en te bundelen in het bakboek Toko Lo.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.