Klassieke kerstgerechten bij AH: terug naar de tuttige jaren 80
Koken & etenNa de kritiek van vorig jaar kiest AH dit jaar voor een klassieke kerst. Het kerstmagazine staat in het teken van allemansvrienden als kalkoen, gerookte zalm en ossenstaartsoep.
Delen per e-mail
Varkenshaas met champignonroomsaus, rollade en gebakken aardappeltjes. ’s Lands grootste supermarktketen komt volgende week met de nieuwe Allerhande met de favoriete kerstgerechten van Nederland gepresenteerd. Het feestelijke magazine ligt pas 6 december in de winkel, maar de pers kreeg het al opgestuurd.
Het is traditie wat de klokt slaat: een (overwegend blanke) doorsneefamilie rond de kersttafel. Oma en opa zijn terug van weggeweest: zij bereidt de carpaccio, hij steekt met zijn kleindochter de kaarsjes aan. Vorig jaar sloeg AH de plank volgens veel klanten mis, met een Allerhande vol hipsters met tatoeages, vega-gerechten als gevulde bloemkool.
Verder in het nieuws
-
Koken & eten Dit kun je na pakjesavond met je overgebleven kruidnoten doen
De cadeautjes zijn uitgepakt en de Sint is naar huis. Met deze tips hoef je de kruidnoten die je na pakjesavond over hebt niet weg te gooien. -
Koken & eten Zwanger? Zo eet je niet twee keer zo veel maar dubbel zo goed
Wel of geen vis? En hoe zit het met rauwe groenten? Vrouwen die zwanger zijn, kunnen gemakkelijk de weg kwijtraken in de voedingsjungle. Ze eten vaak niet gezond genoeg. Wat moeten ze dan wel eten? -
Wat Eten We Vandaag: Klassieke garnalencocktail
De hoofdrol in deze cocktail is weggelegd voor de Hollandse garnaal. Met z’n malse, stevige structuur en zachte ziltheid een echte smaakmaker. -
Nieuwe kerstcommercials supermarkten zitten vol brok-in-je-keelmomenten
Kerst staat voor gezelligheid: bij elkaar kruipen, kaarsjes aan en lekker eten. De kerstcommercials die grote supermarkten vandaag lanceren, stralen het bijbehorende gevoel van geborgenheid en genegenheid uit. Ze bespelen slim de emoties. -
Albert Heijn past misleidende producten aan na nominatie voor Gouden Windei
Albert Heijn heeft toegezegd twee producten aan te passen nadat de supermarktketen door Foodwatch is genomineerd voor het Gouden Windei 2019, de verkiezing van het meest misleidende voedingsproduct van het jaar. Het gaat om seizoensgroenten en de kaasspread.
-
Sergio Herman opent derde restaurant in Antwerpen
‘Le Pristine’, zo zal het nieuwe restaurant van Sergio Herman heten. Na Frites Atelier en sterrenrestaurant The Jane opent de Nederlandse kok binnenkort een derde restaurant in Antwerpen, in de Lange Gasthuisstraat. De opening van Le Pristine staat gepland voor midden april. -
Koken & eten Dit is waarom AH en Jumbo hun sintlekkers nu al in de uitverkoop gooien
De sint is het land nog niet uit of supermarkten Jumbo en Albert Heijn willen al van hun sinterklaassnoepgoed af. Waarom is dat? -
Koken & eten Lichaamstemperatuur kan sleutel zijn tot succes bij het afvallen
Het mechanisme in je hersenen dat ervoor zorgt dat je lichaamstemperatuur op peil blijft, kan je ook helpen om sneller gewicht te verliezen. Dat blijkt uit nieuw onderzoek bij muizen door wetenschappers van het Amerikaanse onderzoeksinstituut Scripps Research.