Kreeftenbier van Kompaan valt in de smaak: ‘Ze zijn niet levend de ketel ingegaan’

VideoDe een moet er niet aan denken, bij de ander loopt het water in de mond. Donderdag proefden de eerste mensen het nieuwe kreeftenbier van de Haagse bierbrouwerij Kompaan. ,,We willen mensen verrassen met wat er allemaal mogelijk is met bier.”

  1. In de watten gelegd bij Tante Blanche in Brummen
    PREMIUM
    OVER DE TONG

    In de watten gelegd bij Tante Blanche in Brummen

    Charles Ek, eigenaar en chef-kok van Tante Blanche in Brummen, heeft zulke goede herinneringen aan zijn oudtante uit Brussel dat hij zijn restaurant naar haar heeft vernoemd. Het gezin werd bij bezoekjes aan haar goed in de watten legde. Dat gevoel wil hij, samen met zijn jonge team, de gasten van Tante Blanche ook geven, met onder meer een verwen- en groentemenu dat elke twee weken wisselt. Op die manier komen de met zorg uitgekozen seizoensproducten – veelal geleverd door leveranciers dicht bij huis - tot hun recht. Kwaliteit, versheid, maar vooral het verwennen van hun gasten is het doel.