Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Lipbalsem van afgekeurd voedsel: cosmeticasector ontdekt voeding als bron van schoonheid

Jaarlijks gooien we wereldwijd zo’n 1,6 miljard ton aan voedsel weg. Toch hoeft niet alles rechtstreeks naar de vuilnisbak. Een deel komt terecht in... onze badkamer. 

  1. Tien jaar lang elke week een andere kaas: ‘Blijf niet hangen in de gedachte dat de kaas stinkt’
    PREMIUM

    Tien jaar lang elke week een andere kaas: ‘Blijf niet hangen in de gedachte dat de kaas stinkt’

    Of de kaas nou stinkt, rot, het zuur van maden bevatten, keihard of juist zacht is, de komende tien jaar verrast de Rotterdamse wijnbar Walsjérôt haar gasten elke week met een nieuwe kaas uit alle uithoeken van de wereld. Dat is de belofte van eigenaar Jelle Stelpstra die zijn vorige week voltooide kaascursus met zijn klanten wil delen. ,,Kazen zijn vaak oude producten met een verhaal.’’