Chef-kok Martijn Kajuiter wordt de zogenoemde executive chef voor alles dat met eten te maken heeft in het nog te openen hotel WSHS in Gouda.
Volledig scherm
PREMIUM
Chef-kok Martijn Kajuiter wordt de zogenoemde executive chef voor alles dat met eten te maken heeft in het nog te openen hotel WSHS in Gouda. © Pim Mul

Martijn (45) verdiende Michelinster op een Ierse klif, nu komt hij zijn kookkunsten vertonen in Gouda

Hij was in 2010 de eerste in Ierland die buiten Dublin een Michelinster kreeg. En hij stond achter de stoof voor gasten die soms het vliegtuig namen om te komen eten. Binnenkort bestiert de chef-kok hotel Relais & Chateaux Weeshuis Gouda. Zijn naam: Martijn Kajuiter (45).

  1. Wat Eten We Vandaag: Red velvet cake
    Play

    Wat Eten We Vandaag: Red velvet cake

  2. Wat Eten We Vandaag: Burrito met kip
    Play

    Wat Eten We Vandaag: Burrito met kip