Met deze simpele truc heb je geen last van uiengeur aan je handen
VideoVeel maaltijden beginnen met het snijden van een ui. Nadeel: de geur gaat aan je vingers zitten. In deze aflevering van Keukenheks zie je hoe je dat oplost.
Irritant, als je de geur van uien maar blijft ruiken aan je handen, vaak lang nog nadat je hebt gegeten. Om dat te voorkomen heb je iets nodig dat je waarschijnlijk wel in huis hebt. Doormidden snijden, over je vingers wrijven en opgelost! Wat? Kijk snel de video.
Meer afleveringen van Keukenheks vind je hieronder.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Koken & eten
Deze kruidnoten met bijzondere smaken slaat Sint deze weken in (zoals ‘oma's appeltaart’)
-
Wat Eten We Vandaag: Luikse gehaktballen
‘Boulets à la Liégeois’, ofwel Luikse gehaktballen, is een traditioneel streekgerecht uit het Belgische Luik. De gehaktballen worden langzaam gegaard in een zoetzure saus van azijn, bier en stroop. Lekker met verse frieten en een frisse salade. -
PREMIUM
Energiemarkt verandert: ‘Juiste moment om over te stappen heeft met je persoonlijkheid te maken’
Dalende energieprijzen, een hogere opzegboete per 1 juni en na lange tijd bieden energieleveranciers weer vaste contracten aan. De energiemarkt verandert, maar wat is nu wijsheid om te doen? Voor meerdere jaren een vast contract tekenen, of toch even wachten in de hoop dat de prijzen nog verder dalen? Twee experts geven hun advies. ,,Momenteel heb je nog niet heel veel keuze in energiecontracten, maar ik verwacht dat dit vanaf 1 juni wel komt.” -
PREMIUMKoken & Eten
Deze stoofschotels van topchefs kun je zelf maken: echt belangrijk is een paar uurtjes tijd
Wat krijg je als je enkele van de allerbeste chef-koks van Nederland stoofvlees laat maken? Héél goede schotels uiteraard. Topchefs Erik van Loo, bekend van restaurant Parkheuvel (met twee Michelinsterren) en Alain Alders (tot dit voorjaar chef-cuisinier van sterrenrestaurant Vrienden van Jacob, één ster) delen exclusief aan de lezers van deze site de geheimen van hun stoofgerechten. -
Wat Eten We Vandaag: Krokante asperges op zomerse salade
Het aspergeseizoen is van april tot juli, dus geniet er nog even van. In dit recept koken we de asperges, waarna we ze door bloem, ei en panko halen. Vervolgens frituur je ze, waardoor ze lekker krokant worden. Zo heb je ze waarschijnlijk nog niet eerder op. Een aanrader in combinatie met de frisse dressing.
-
PREMIUM3
Hoe ontstaat MS? ‘Meeste mensen krijgen eerste verschijnselen rond hun 30ste’
-
-
-
PREMIUMMet video
Klushuis werd gemiddeld 111.000 euro meer waard, maar is het nu nog de moeite?
Een oud huis kopen, opknappen en vervolgens met veel winst weer doorverkopen. Dat doen onervaren klussers in het nieuwe televisieprogramma De moeite waard?!. Maar is het ‘flippen’ van een huis in deze tijd, met dalende huizenprijzen en hoge rentes, nog wel rendabel? -
Wat Eten We Vandaag: Enchiladas met kip
Enchiladas zijn afkomstig uit de Mexicaanse keuken, voor dit recept vullen we tortillawraps met tomatenblokjes, zwarte bonen, spinazie en kip.