Met deze simpele truc heb je geen last van uiengeur aan je handen

VideoVeel maaltijden beginnen met het snijden van een ui. Nadeel: de geur gaat aan je vingers zitten. In deze aflevering van Keukenheks zie je hoe je dat oplost.

  1. Energiemarkt verandert: ‘Juiste moment om over te stappen heeft met je persoonlijkheid te maken’
    PREMIUM

    Energie­markt verandert: ‘Juiste moment om over te stappen heeft met je persoon­lijk­heid te maken’

    Dalende energieprijzen, een hogere opzegboete per 1 juni en na lange tijd bieden energieleveranciers weer vaste contracten aan. De energiemarkt verandert, maar wat is nu wijsheid om te doen? Voor meerdere jaren een vast contract tekenen, of toch even wachten in de hoop dat de prijzen nog verder dalen? Twee experts geven hun advies. ,,Momenteel heb je nog niet heel veel keuze in energiecontracten, maar ik verwacht dat dit vanaf 1 juni wel komt.”
  2. Deze stoofschotels van topchefs kun je zelf maken: echt belangrijk is een paar uurtjes tijd
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Deze stoofscho­tels van topchefs kun je zelf maken: echt belangrijk is een paar uurtjes tijd

    Wat krijg je als je enkele van de allerbeste chef-koks van Nederland stoofvlees laat maken? Héél goede schotels uiteraard. Topchefs Erik van Loo, bekend van restaurant Parkheuvel (met twee Michelinsterren) en Alain Alders (tot dit voorjaar chef-cuisinier van sterrenrestaurant Vrienden van Jacob, één ster) delen exclusief aan de lezers van deze site de geheimen van hun stoofgerechten.