Het gedreven team van Salty Seafood met rechts naast de vistafel eigenaren Aysen en Nino.
Volledig scherm
PREMIUM
Het gedreven team van Salty Seafood met rechts naast de vistafel eigenaren Aysen en Nino. © Frans Paalman

Niet eerder gaven wij een hoofdgerecht zo’n hoog cijfer als bij dit restaurant in Zwolle

RecensieHoewel Zwolle wordt overspoeld met restaurants, komen visliefhebbers er karig vanaf. Dat realiseerden Nino Willems en Aysen Bilal zich ook. Daarom opende het tweetal, allebei met een verleden bij De Librije, het visrestaurant Salty Seafood. Dat wekt nieuwsgierigheid op.

5 reacties

  • Otto Hulsman

    2 maanden geleden
    Het is een relatief klein restaurant. Hoogwaardige producten betekent hogere inkoopprijzen. Loonkosten, huur en gedane investeringen komen daar nog bij. Je kiest als gast voor iets goeds, dus ben je bereid er iets meer voor te betalen.
  • K. Kanis

    2 maanden geleden
    "De vis wordt duur betaald" !!!
  • Hanneke Rengersen

    2 maanden geleden
    Wanneer ik voor water moet betalen knap ik afffff.....
  • Ton van Leeuwen

    2 maanden geleden
    Als je het geld hebt, maakt €5,50 voor water niet uit. Als je het geld niet hebt, ga je niet naar zo'n restaurant. Als je maar een 7 van de 10 scoort heb je geen bestaansrecht. Einde verhaal en leuk geprobeerd.
  • G.J. Algra

    2 maanden geleden
    De prijs ten opzichte van de kwaliteit is maar een 7. Dus als ik het goed begrijp vinden ze toch dat het kwalitatieve goede eten niet helemaal past bij de hoge prijs of vinden ze het drinken te duur (€ 5,50 voor water).