Volledig scherm
Ollie Schuiling uit Olst neemt Kasteel Heemstede in Houten over. © Eigen foto

Ollie Schuiling uit Olst neemt Restaurant Kasteel Heemstede in Houten over

Na ervaring opgedaan te hebben als kok in twee- en driesterrenrestaurants FG in Rotterdam en De Leest in Vaassen en als keukenchef in Schloss Schauenstein in Zwitserland, keert Ollie Schuiling uit Olst terug naar Nederland als chefkok en mede-eigenaar van Restaurant Kasteel Heemstede in Houten.

In eerste instantie op afstand. De huidige chefkok, meesterkok André van Doorn neemt begin juli afscheid, vanaf februari staat Schuiling aan het roer.

Restaurant Kasteel Heemstede is gevestigd op de onderste verdieping van het in 2002 geheel restaureerde Kasteel Heemstede in Houten bij Utrecht. Restaurant Kasteel Heemstede opende in maart 2002 de deuren en heeft sindsdien hoge noteringen gescoord in de toonaangevende restaurantgidsen: 17 Gault&Millau-punten, plaats 36 in de Lekker Top 100 en sinds 2003 een Michelinster. Het restaurant is aangesloten bij culinair samenwerkingsverband Les Patrons Cuisiniers.