Onverwacht hoog niveau bij De Rheezer Bistro in Hardenberg (en dat is de prijs waard)
over de tongRestaurant de Rheezerbelten in Hardenberg herbergt een pannenkoekenrestaurant, activiteiten, vergaderaccommodaties, Feest&Partij&Catering en het à la carte restaurant de Rheezer Bistro. Eigenaren Enrico en Margé Hans dragen het Vechtdal een warm hart toe en zetten zich daar voor in. Zo is al het moois dat het Vechtdal en de eigen kruidentuin te bieden heeft ook terug te vinden op het bord. Verfijnd, culinair verrassend en gastvrij.
De bebouwing van Hardenberg maakt plaats voor uitgestrekt groen en een paar minuten later rijden tafelgast Joost van Manen en ik het grindpad van de Rheezerbelten op. Vlak naast Monkey Town, wat later ook de drukte bij het pannenkoekengedeelte verklaart. Kinderen omzeilend lopen we naar de bistro waar we een oase van rust binnenstappen. Een intieme knusheid omarmt ons. ,,Dit ademt echt volledig bistro uit’’, zegt Joost.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Regenboog fruitspiesjes
Gezond, gemakkelijk en snel: dat zijn deze regenboog fruitspiesjes. De kleurrijke klassieker vrolijkt jouw borrel direct op en is ook heel leuk als schooltraktatie of to-go snack. -
PREMIUMKoken & Eten
Chef-koks in de rij voor 'heilige' ham die is gerijpt in de nok van een Zuid-Franse kathedraal
In het zuiden van Frankrijk worden hammen gerijpt in de klokkentoren van een kathedraal. ,,Ze hangen in de toren op 900 meter hoogte.’’ -
PREMIUM
Altijd maar reizen voor je werk, is dat nou wel zo leuk? ‘Moest wel eens een verjaardag van mijn kind missen’
Elke dag na je werk naar huis, dat is niet voor iedereen de realiteit. Deze drie Nederlanders waren soms vaker onderweg dan thuis. Hoe is het om veel te reizen voor je baan en hoe gaat het thuisfront daarmee om? -
Wat Eten We Vandaag: Griekse souvlaki van varkenshaas met fetasaus
Souvlaki en feta kennen we uit de Griekse keuken en vormen samen een smakelijke combinatie. De warm kruidige smaak van de souvlaki gaat goed samen met de licht-zure romigheid van feta. In dit recept maken we van de feta een saus voor bij de souvlaki. -
Koken & Eten
Koud water of kokend water? Zo kook je je aardappelen het best
Eet jij vaak aardappelen? En hoe maak jij ze dan klaar? De een doet het met kokend water, de ander zet ze met koud water op. Experts geven hun adviezen voor het goed klaarmaken van de pieper.
-
Zo deel je zo min mogelijk persoonlijke data met Facebook
Steeds meer mensen maken zich zorgen over wat Facebook met hun persoonlijke data doet. Met onderstaande tips hou je zoveel mogelijk informatie privé. -
Wat Eten We Vandaag: Traybake met tuinbonen, vegetarische kipstuckjes en mozzarella
Deze vegetarische traybake is ideaal voor doordeweeks. Met weinig ingrediënten zet je in een handomdraai een kleurrijke, voedzame maaltijd op tafel. -
Wat Eten We Vandaag: Pastasalade met erwtjes en prosciutto
Pastasalade is ideaal voor warme zomerdagen, wanneer de zin om uitgebreid te koken vaak ontbreekt. Deze pastasalade met erwtjes, prosciutto en een romige pestosaus is makkelijk en heel smaakvol. Nog wat Parmezaanse kaas over? Die past er ook uitstekend bij.
0 reacties
Resterende karakters 500
Log in en reageer