PREMIUM
Op dit terras in hartje Gouda heb je fraai uitzicht, maar onze recensent maakt een domme fout
GOUDEN POLLEPELQua kleding hebben we een domme fout begaan. De bediening biedt uitkomst. Hier binnen zitten, is geen straf. De zaak blijkt eerbiedwaardig oud. We worden gewaarschuwd voor dikke patat maar krijgen toch Franse frites.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMEnergierekening
Hans woont op 28 vierkante meter en heeft laag gasverbruik: ‘Merk wel dat alles duurder is’
-
Wat Eten We Vandaag: Piri piri drumsticks met gegrilde paprika
Zo’n gerecht dat vrijwel iedereen lust: piri piri drumsticks. We bakken de drumsticks eerst kort aan, zodat ze een mooi, bruin kleurtje krijgen. Vervolgens garen we ze met de paprika én zelfgemaakte marinade in de oven. De marinade krijgt door de rode rawit peper een lekker pitje. -
autotest
Zo gaat de Renault Espace met zijn tijd mee: van MPV naar SUV
De zesde generatie van de Renault Espace heeft weinig gemeen met de praktische busjes van de eerste vier generaties. De multifunctionele indeling uit het verleden is verdwenen en soepele zescilinders maakten plaats voor haperende hybrides. -
PREMIUMGeldvraag
Banken vragen geld voor betaalrekening, maar bieden nauwelijks spaarrente: zo zit het
Elke maand gaan er een paar euro’s naar je bank voor het gebruik van een betaalrekening. Op jaarbasis kan dat best aantikken. ‘Waarom zijn de kosten van mijn bankrekening zo hoog’, vraagt lezer Jos Couwenberg zich af. In deze rubriek leggen we elke week een lezersvraag over geld voor aan een deskundige. -
Wat Eten We Vandaag: Zuid-Afrikaanse kip in filodeeg
Deze Zuid-Afrikaanse kip in filodeeg is een van de vele gerechten die Zuid-Afrika rijk is. In dit recept verwerken we onder andere kip, kurkuma en tijm. Drie ingrediënten die we veel terug zien komen in de Zuid-Afrikaanse keuken.
-
Wat Eten We Vandaag: Tomaten uit de oven met tonijn en feta
-
-
-
PREMIUMOver de Tong3
De saté is helaas zielloos, maar gelukkig heeft De Zessprong een fijne verrassing aan het eind
Het uitgesproken gezinsrestaurant De Zessprong in Joppe is al decennialang een pleisterplaats voor dagjesmensen. Recreanten, gezinnen met kinderen die in de speeltuin mogen of gaan midgetgolfen, wandelaars, fietsers en mensen die hebben gekart in Eefde. Vaak komen ze voor de pannenkoeken, die de hele dag worden gebakken. Wij kozen iets anders...Steenwijkerland, Zutphen, Lochem, Hardenberg, Raalte, Zwolle, Dronten, Zwartewaterland, Staphorst, Apeldoorn, Brummen, Zeewolde, Hattem, Olst-Wijhe, Dalfsen, Harderwijk, Nunspeet, Voorst, Meppel, Heerde, Rijssen-Holten, Deventer, Berkelland, Epe, Elburg, Noordoostpolder, Urk, Nijkerk, Ermelo, Bronckhorst, Ommen, Putten, Kampen, Oldebroek, Lelystad -
Wat Eten We Vandaag: Mexicaanse rijst
Een snelle, voedzame maaltijd met veel groenten. Mexicaanse rijst staat ook wel bekend als rode rijst. Veel Mexicaanse gezinnen serveren het regelmatig als bijgerecht, maar in dit recept maken wij er een hoofdgerecht van.