PREMIUM
Op zoek naar de ‘umami-ejaculatie’ in de spaghetti van Vjeze Fur
Sweet memories voor de Hamersma’s: ze denken terug aan de tijd toen Vjeze Fur-fans rijendik stonden opgesteld voor de kookboekenwinkel.
Delen per e-mail
,,Het is al weer bijna een jaar geleden dat Vjeze Fur in de winkel zijn signeersessie deed voor zijn eerste boek’’, ontdekte mevrouw Hamersma terwijl zij Freddy Tratlehner volstrekt en volledig helemaal zichzelf in het televisieprogramma De Vooravond een wienerschnitzel van paddenstoel zag maken ter promotie van zijn nieuwe uitgave.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Goeievraag.nl Waarom je sperziebonen beter niet rauw kunt eten
Hoe zit het toch met sperziebonen: kun je die ook rauw eten, net als sommige andere groenten? Uit zoekopdrachten op Goeievraag.nl blijkt dat veel mensen zich het afvragen. Bonenexpert Joke Boon geeft antwoord. -
PREMIUM
Dry january De gevaren van alcohol: ‘De lever kan al beschadigen van een glas per week’
Tijdens Dry January blijft een groeiend aantal Nederlanders van de drank af. Dikke kans dat je daardoor zes maanden lang minder drinkt en dus minder ziekten aanwakkert, zegt de Britse arts David Nutt. -
PREMIUM
Deze hachee zorgt voor vreugde: ‘Wat ruikt het hier lekker!’
Mevrouw Hamersma runt een kookboekenwinkel, meneer Hamersma weet alles over wijn: een gouden combinatie. In deze aflevering houden Hamersmaatjes een sudderseance met alcoholica en spijzen uit de streek (al is dat laatste een rekbaar begrip). -
Wat Eten We Vandaag: Pasta ovenschotel met zalm en broccoli
Ovenschotels zijn niet alleen lekker, maar ook makkelijk te maken. De variaties zijn eindeloos en wij kiezen er deze keer voor om pasta te combineren met broccoli onder een laagje kaas met daarop zalmfilet. -
Wat Eten We Vandaag: Kip uit de oven met wortel en mandarijn
Geef een frisse draai aan je kipgerecht met onze kip uit de oven met wortel en mandarijn. De regenboogwortelen en gele biet zorgen voor een kleurrijke touch.
-
PREMIUM
Koken & eten Met dit slimme bord krijgen kinderen tussen 4 en 8 jaar makkelijker hun groente binnen
Een grote groenteproducent ontwikkelde een slim bord dat kinderen helpt meer broccoli, erwtjes en witlof te eten. In het bord zijn vijf trucjes verwerkt. -
PREMIUM
Over de Tong The Lemon Tree in Deventer maakt van thuis eten een groots culinair festijn
We hadden veel liever in het restaurant gegeten. Maar nu The Lemon Tree in Deventer de ene na de andere maaltijdbox bedenkt én in heel Nederland bezorgt, gingen we voor The Grand 25: 25 gerechtjes voor 25 euro. -
PREMIUM
Aardse types vragen aards gezelschap:
Linzen met gebakken uitjes. Linzen met chorizo. En als de studiebeurs echt leeg was: linzen met ketjap. Terug naar de seventies met de Hamersma’s.