Trotse eigenaren Colinde en Guust de Nijs met hun team
Volledig scherm
PREMIUM
Trotse eigenaren Colinde en Guust de Nijs met hun team © Foto Freddy Schinkel

Oprechte gerechten en oprechte aandacht bij Le Mirage in Emmeloord

Le Mirage schijnt sinds 1992 een belevenis op niveau te zijn. Alles wordt dagelijks volgens eigen receptuur gemaakt, met producten die zoveel mogelijk bij plaatselijke leveranciers en boeren worden ingekocht, waar het kan diervriendelijk en biologisch. Tijd om naar Emmeloord te gaan.

  1. Bij Auberge ’t Asje draait het om de houtskool-ervaring
    PREMIUM
    Over de Tong

    Bij Auberge ’t Asje draait het om de houts­kool-ervaring

    Het centraal opgestelde kookeiland met een omgekeerde grote badkuip als afzuigdak valt niet te missen: bij binnenkomst in Auberge ’t Asje loop je er bijna tegenaan. Zie hier het opvallende, transparante domein van chef-kok Britney op de Weegh en andere leden van de witte brigade. Eromheen zwermt de zwarte brigade. Wie komt eten, kan de bedrijvigheid volgen.
    Steenwijkerland, Zutphen, Lochem, Hardenberg, Raalte, Zwolle, Dronten, Zwartewaterland, Staphorst, Apeldoorn, Brummen, Zeewolde, Hattem, Olst-Wijhe, Dalfsen, Harderwijk, Nunspeet, Voorst, Meppel, Heerde, Rijssen-Holten, Deventer, Berkelland, Epe, Elburg, Noordoostpolder, Urk, Nijkerk, Ermelo, Bronckhorst, Ommen, Putten, Kampen, Oldebroek, Lelystad