Volledig scherm
PREMIUM
Diner op het terras bij Fizzy in Epe. Gastvrouw Yasmina El Azzouzi (rechts) zet samen met het keukenteam gerechten in op tafel. © Alex Mulder

Sprankelend Fizzy in Epe kan nog groeien

Over de Tong + VideoIn de bosrijke omgeving tussen Epe en Nunspeet zit Restaurant Fizzy van Apeldoorners Marijn van de Worp en Yasmina El Azzouzi.

Anderhalf jaar geleden nam het jonge stel ’t Soerel over, verbouwde de zaak tot Fizzy en belandde in datzelfde jaar zowel in restaurantgids Lekker als in de Gault Millau-ranglijst. De verwachtingen bij tafelgast Tessa Jonker en mij zijn dan ook hooggespannen. Bovendien kwam Tessa er pas na Googlen achter dat diezelfde Yasmina ooit één van haar leerlingen was bij Leerhotel Het Klooster in Amersfoort. ,,Ik ben nog nooit één van mijn oud-leerlingen tegengekomen”, zegt Jonker. ,,Benieuwd hoe ze het doet.”