PREMIUM
Steengrillen uitgestorven? Bij dit restaurant is de tegel nog springlevend (en andere klassiekers ook)
gouden pollepelDeze week in de rubriek Gouden Pollepel hotel-café-restaurant Koekenbier. In dit jonge, maar ouderwets gastvrije restaurant kun je nog van de steen eten. Wij laten het bakken liever over aan een professional. Verschillende gouwe ouwen passeren de revue.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Courgette fritters met romesco dip
-
Waarom we massaal eieren verstoppen en meer feitjes die je niet kende over Pasen
Pasen staat voor de deur. Bijna iedereen doet zich in de periode voor Pasen te goed aan chocoladepaaseitjes, maar wat weten we eigenlijk over deze paaslekkernij? -
PREMIUMEnergierekening
Harmen: ‘Mijn huis had energielabel C, maar dat was misschien een beetje optimistisch’
Harmen Visser (28) uit Eindhoven heeft twee verschillende energiecontracten omdat dit voor hem voordeliger is. Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. -
PREMIUM
Subsidie om je huis te verduurzamen? Super lastig. Met deze tips lukt het hopelijk wel
Een op de drie huiseigenaren krijgt het niet voor elkaar subsidie aan te vragen voor het verduurzamen van de eigen woning. Het hele aanvraagproces voor de Investeringssubsidie voor duurzame energie (ISDE) is voor veel huiseigenaren onbegrijpelijk, ontoegankelijk en zeer tijdrovend. Met deze tips wordt het iets eenvoudiger. -
Wat Eten We Vandaag: Auberginetosti Caprese
Wil je letten op je koolhydraatinname? Dat is dit lunchrecept ideaal. We maken namelijk een caprese tosti maar gebruiken ‘sneetjes’ aubergine in plaats van sneetjes brood. De aubergine wordt bestreken met knoflookolie, wat je goed proeft zodra je een hap neemt.
-
Wat Eten We Vandaag: Saoto soep
-
-
-
Getest: Dit is de beste wasmachine voor grotere huishoudens
Wat is de beste wasmachine voor een gezin van 5 personen of meer? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? De Consumentenbond geeft antwoord. -
Wat Eten We Vandaag: Gevlochten paasbrood
Pak uit met Pasen uit met dit gevlochten paasbrood. Het deeg wordt verrijkt met boter. Dat maakt het brood boterzacht, en is daarom te vergelijken met een briochebrood.