Avocado's zorgen voor vezels en goede vetten.
Volledig scherm
Avocado's zorgen voor vezels en goede vetten. © Shutterstock / Krasula

Stimuleer je ‘denkhoofd’ met iets gezonds: geen wonderdrankje maar eieren en avocado

Komt een kok bij de dokterIn de rubriek Komt een kok bij de dokter gaat chef-kok Ramon Beuk op bezoek bij huisarts Rutger Verhoeff. Hij vraagt hem naar de beste ingrediënten om de verschillende momenten van de dag door te komen. Vandaag: je denken stimuleren met de juiste voeding.

0 reacties

 1. Heerlijk eten dat ook nog eens goed voor je is bij Intens in Bussloo
  PREMIUM

  Heerlijk eten dat ook nog eens goed voor je is bij Intens in Bussloo

  Intens in Bussloo serveert wellnessfood. Een culinaire stroming met het doel om goed voor jezelf te zorgen en daardoor de buiten- en binnenkant met elkaar in balans te brengen. Daarnaast zoeken chef-kok Heine Ruitenbeek, in coronatijd gestart, en zijn team naar ingrediënten vlak bij huis. Zijn inspiratie haalt hij uit de natuur en pure producten. Het is de bedoeling dat we gaan genieten van heerlijk eten dat ook nog eens goed voor ons is.
 2. Allemaal aan de rivierkreeft in de strijd tegen invasieve exoten: ‘Ideaal hapje van de barbecue’
  PREMIUM

  Allemaal aan de rivier­kreeft in de strijd tegen invasieve exoten: ‘Ideaal hapje van de barbecue’

  Al jaren neemt de populatie Amerikaanse rivierkreeften in Nederland toe. De invasieve exoot vormt een bedreiging voor Nederlandse diersoorten, de waterkwaliteit én in beperkte mate voor de dijken. Daar graaft het dier namelijk gaten in. Daarom roept organisatie Good Fish, die zich inzet voor duurzame visserij, iedereen op: eet rivierkreeft, ‘een ideaal hapje van de barbecue'.