Stoofpot van wild zwijn op de flank van de Mont Aigoual

podcastIn deze aflevering van podcastserie Le Cycliste belanden Jerry Huinder en Kees Graafland in de keuken van de Belgische kok Jo van Lierde. Die maakt voor hen een driegangenmenu.

  1. Brandweerman na bosbrand Mont Aigoual: ‘Bang voor komst Tour de France’
    Podcast

    Brandweer­man na bosbrand Mont Aigoual: ‘Bang voor komst Tour de France’

    Op de Mont Aigoual, op een paar honderd meter van de plek waar op 3 september de finish van de zesde Touretappe ligt, woedde in februari nog een enorme bosbrand. De vuurzee kon na twee dagen worden bedwongen en daarmee werd volgens betrokkenen een catastrofe voorkomen. Maar op de berg is het nu zo droog, dat constant het gevaar van een bosbrand dreigt. ,,Ik ben dan ook enorm bang voor de komst van de Tour de France naar de Mont Aigoual.’’
  2. De hete sauzen van broers Freek en Stan zijn ‘hot’ in heel Europa: ‘We krijgen zelfs dankbetuigingen’
    PREMIUM

    De hete sauzen van broers Freek en Stan zijn ‘hot’ in heel Europa: ‘We krijgen zelfs dankbetui­gin­gen’

    Een misverstand wil Freek Raijmakers (31) graag uit de wereld helpen. Bij hete saus draait het niét alleen om hitte. ,,Smaak is uiteindelijk belangrijker dan pittigheid.” Raijmakers kan het weten: Samen met broer Stan bedient hij vanuit Asten liefhebbers van hete saus in heel Europa op hun wenken. Webshop Heatsupply begon als een gok van twee broers, maar is serious business.
  1. Wat Eten We Vandaag: Red velvet cake
    Play

    Wat Eten We Vandaag: Red velvet cake

  2. Wat Eten We Vandaag: Burrito met kip
    Play

    Wat Eten We Vandaag: Burrito met kip