PREMIUM
Stop met frisdrank en zoete yoghurt: zo eet je minder suiker
Koken & EtenOns panel van deskundigen beantwoordt al je persoonlijke vragen. Over lijf en leden, hart en ziel. Ook een vraag? Mail naar zo@dpgmedia.nl. Deze keer beantwoordt onze expert Monica Mars, voedingsdeskundige, de vraag hoe je kunt minderen met suiker. Ervaringsdeskundige Claudia Van Avermaet legt uit hoe zij het volhoudt.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Komt een kok bij de dokter
Met dit ontbijt krijg je een goede stoot vitamine B binnen
In de rubriek Komt een kok bij de dokter gaat kok Ramon Beuk op bezoek bij huisarts Rutger Verhoeff. Hij vraagt hem naar de beste ingrediënten om de verschillende momenten van de dag door te komen. Vandaag: een goede start van de dag. -
PREMIUMVoor jou geproefd
Dit zijn de lekkerste stroopwafels uit de supermarkt: bros van buiten, smeuïg van binnen
De stroopwafel is de populairste koek van Nederland. Niet alleen bij toeristen, ook wijzelf lusten hem graag bij de koffie of thee. Iedere supermarkt heeft zijn eigen merk in het schap. Welke is de lekkerste? -
Wat Eten We Vandaag: Thaise groene curry met tilapiafilet
Groene curry dankt zijn naam aan de groene pepers die erin verwerkt zijn. Thaise groene curry is ontzettend populair dankzij de gebalanceerde, licht pittige smaak. -
PREMIUMEnergierekening
Robert: ‘Afgelopen jaar verbruikten we 21.000 kWh aan stroom en wekten we 18.900 kWh op’
Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Robert Schrijvers (53) uit Maria Hoop in Limburg. -
PREMIUM
‘Ga niet met de hogedrukspuit over het terras met groene aanslag’
Last van algen op tegels, schutting en bloempotten in de tuin? Wacht even met de hogedrukspuit, zegt hovenier Bert Moelee van De Tuinexpert. Hij heeft een betere oplossing.
-
PREMIUMmet video
Ovenbitterbal is níét gezonder dan een gewone bitterbal, en nog 12 feiten
Hij is rond, krokant en precies honderd jaar. Vlak vóór de Dag van de Bitterbal - ja, die bestaat- vertelt culinaire expert/fan Wanda van der Linden alles wat je erover weten wil. -
-
-
PREMIUM
Open Huizen Dag: zo prik je door de verkooptrucjes heen
Wil je meerdere huizen die in de buurt te koop staan bekijken? Dat kan op 1 april tijdens de Open Huizen Dag van NVM. Met de tips van Hans André de la Porte van Vereniging Eigen Huis ga je goed voorbereid op huizenjacht. -
Koken & eten
Zo maak je je nasi - en negen andere klassiekers - die net even anders smaken
Maak je je chili altijd op dezelfde manier en wil je een keer variëren? Wil je een keer je pasteitjes zelf maken? Hieronder vind je inspiratie voor tien klassiekers die net een beetje anders worden gemaakt.