Chef-kok Ad Janssen bij ‘zijn’ Het Kasteel van Rhoon.
Volledig scherm
PREMIUM
Chef-kok Ad Janssen bij ‘zijn’ Het Kasteel van Rhoon. © gratis

Topchef Ad Janssen is het helemaal zat: ‘Als er 10.000 mensen gaan feesten in Breda, doe ik mijn terras open’

Topchef Ad Janssen, eigenaar van onder meer Het Kasteel van Rhoon, gooit desnoods eigenhandig de deuren van zijn restaurants open. Wel een Fieldlabfeestje in Breda voor tienduizend man, maar geen hapje en een drankje op een terras. ,,Als dat kan, dan kunnen wij ook open.’’

  1. Amerikaanser dan Ribhouse Texas in Epe wordt het niet
    PREMIUM
    OVER DE TONG

    Amerikaan­ser dan Ribhouse Texas in Epe wordt het niet

    Ribouse Texas Epe is onderdeel van een formule die sinds 1990 bestaat. First class steaks en ribs in alle variaties op de kaart. Net als dry aged beef, verse kreeft en - je zou het niet verwachten - vegetarische gerechten. De bediening loopt in cowboykleding en doet er alles aan om de gast zich thuis te laten voelen. Entertainment is in verschillende vormen aanwezig en zit je vol, dan is een doggybag zo gevuld. Veel Amerikaanser wordt dit grillrestaurant in westernsfeer niet.