Walid Beggani en Henk Fioole zorgen met hun warmte, oprechte interesse voor een tweede ‘thuis’, waar iedereen zichzelf kan zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Walid Beggani en Henk Fioole zorgen met hun warmte, oprechte interesse voor een tweede ‘thuis’, waar iedereen zichzelf kan zijn. © Ronald Hissink

Voor etiquette en ingewikkelde amuses hoef je hier niet te zijn, voor liefdevol (en betaalbaar) eten wel

RecensieDe oorspronkelijke opening van ‘Thuis bij de Jongens’ in Zutphen stond in mei 2022 gepland. Een auto-ongeluk gooit roet in het eten van Henk Fioole en Walid Beggani. Maar in oktober 2022 was het dan toch een feit: een tweede ‘thuis’, met de authentieke Libanese keuken als kloppend hart.

1 reactie

 • Ruud Moison

  2 maanden geleden
  Lijkt me heerlijk
 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.