Anthony Cornelisse (R) en Delphine Thijssen van 't Oude Raadhuys.
Volledig scherm
PREMIUM
Anthony Cornelisse (R) en Delphine Thijssen van 't Oude Raadhuys. © Frank de Roo

Waar 400 jaar geleden de boeven op water en droog brood zaten, geniet je nu van wijn en forse tonijnsteak

gouden pollepelDeze week in de rubriek Gouden Pollepel restaurant ’t Oude Raadhuys.  In een open gevangenis liggen wijnflessen te wachten op consumptie. De vegetarische keuzes staan onder de kop Plantsoenendienst op de menukaart. Terwijl De Climax voorbij vaart, beleven we een culinair hoogtepunt.

  1. Het is lang geleden dat we zó verrast zijn als bij dit restaurant in Harderwijk
    PREMIUM
    Over de Tong
    10

    Het is lang geleden dat we zó verrast zijn als bij dit restaurant in Harderwijk

    Savage: 1. losbollig 2. wildeman, woesteling, 3. freelance staat boven de deur. Met deze naam begon de droom van vrienden Robert Poel en Patrick Elzinga om een gastrobar in hun geboortestad Harderwijk te openen. Wild, kleurrijk en anders. Dat is waar de keuken voor staat en wat is doorgetrokken in het interieur. De meest originele gerechten met eerlijke en bijzondere producten, de mooiste wijnen en weer naar huis met een verrassend gevoel en de ultieme restaurantervaring.