Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Avocado-limoen kwarktaart

Limoen en avocado: de ideale combinatie tussen fris en romig. De knapperige bodem van havermeel en kwarklaag van magere kwark met kokossmaak maken de taart voedzaam en overheerlijk. Lekker als tussendoortje of dessert, maar ook ideaal als verrassend ontbijt.

  1. In de watten gelegd bij Tante Blanche in Brummen
    PREMIUM
    OVER DE TONG

    In de watten gelegd bij Tante Blanche in Brummen

    Charles Ek, eigenaar en chef-kok van Tante Blanche in Brummen, heeft zulke goede herinneringen aan zijn oudtante uit Brussel dat hij zijn restaurant naar haar heeft vernoemd. Het gezin werd bij bezoekjes aan haar goed in de watten legde. Dat gevoel wil hij, samen met zijn jonge team, de gasten van Tante Blanche ook geven, met onder meer een verwen- en groentemenu dat elke twee weken wisselt. Op die manier komen de met zorg uitgekozen seizoensproducten – veelal geleverd door leveranciers dicht bij huis - tot hun recht. Kwaliteit, versheid, maar vooral het verwennen van hun gasten is het doel.