Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Bao buns met rendang

Duik de Aziatische keuken in met dit heerlijke recept! Deze bao buns worden geserveerd met zelfgemaakte rendang en een frisse koolsalade. De rendang wordt heerlijk mals dankzij het lange stoven in de oven.

  1. Hitte of niet, Duitser Sven staat in zijn kraam braadworsten te verkopen (en dat blijkt een succes)
    PREMIUM
    Video

    Hitte of niet, Duitser Sven staat in zijn kraam braadwor­sten te verkopen (en dat blijkt een succes)

    Het is nog maar de vraag of bondscoach Joachim Löw met Die Mannschaft zaterdag tegen Portugal hoge ogen zal gooien. Eén ding is zeker: in Hellevoetsluis is er een klein, Duits team dat wél succesvol is. Dinsdag opende Sven Streefkerk zijn gloedjenieuwe foodtruck Klein Duitsland bij de Vuurtoren van Hellevoetsluis. Zijn specialiteit? Uit de Heimat geïmporteerde braadworsten en curryworsten.